Kjølevæske lekkasje i en 1995 Buick Park Avenue

Kjølesystemet i 1995 Buick Park Avenue bruker et belte-drevet vannpumpe til å sirkulere kjølevæske (50/50 blanding av frostvæske og vann) gjennom motoren og radiator i orden for å absorbere og fjerne varmen fra motoren. Diagnostisering kjølemiddelsjekk oppnås ved å simulere press på systemet funnet under motoren. De verktøyene som trengs for denne prosedyren er lett tilgjengelig på de fleste store auto deler butikker, og den gjennomsnittlige hjem mekaniker kan fullføre oppgaven i løpet av få minutter. Du trenger
Kjølevæske fargestoff
Pressure tester
Flash lys
Vis flere instruksjoner
en

La motoren avkjøles. Sjekk peilepinnen etter tegn på at kjølevæsken er til stede i oljen. Et vanlig problem med motoren som brukes i denne bilen er cracking av inntak manifold pakninger, som deretter lekke kjølevæske i oljen.
2

Fjern radiatorlokket, som ligger på passasjersiden av radiatoren. Trykk ned på lokket og vri mot klokken til tappene på lokket på linje med hakkene på radiator nakken for å fjerne hetten. Hell kjølevæske fargestoff inn i systemet gjennom radiator cap åpning.
3

Sett radiatorlokket og start motoren. Prøvekjøre Buick, til den når driftstemperatur på måleren plassert i instrumentpanelet, å sirkulere fargestoff gjennom hele systemet.
4

Slå av motoren og la den avkjøles. Fjern radiatorlokket igjen og installere spenning tester på plass på radiatoren. Trykksette systemet til 16 psi ved å pumpe testeren håndtaket, for hånd, til nålen på tester når 16 psi pilen.
5

systematisk inspisere motoren og kjølesystemet for lekkasjer. Bruk en lommelykt og mekaniker speil for å inspisere skjulte steder. Uansett hvor lekkasjen er, vil det fargerike grønt fargestoff være tydelig.
6

Begynn med radiatoren, og sjekke sømmer langs sidene av begge tanker plassert på sidene av Buick radiator. Fortsett å sjekke på øvre og nedre radiator slangeklemmer, både på radiator slutten og motoren enden av slangene.
7

Kontroller endene og sidene av inntak manifold og varmeapparatet slangen kjølevæske rør som går fra baksiden av vannet pumpehuset, passasjer siden av motoren, til baksiden av førerens side av motoren. Inspisere de to varmeapparat slanger som festes til varmeren kjernen nær førersiden av brannmuren, og de to små spjeldhus varmeapparat slanger som festes til undersiden av spjeldhus, på førersiden av motoren.

8

Inspiser vannpumpe for lekkasjer bak skivene - se etter drypper som flytter ned passasjersiden av motoren og vanndam under passasjersiden foran suspensjon. Inspisere varmeren kjernen ved å kontrollere klimaanlegget kondens tube avslutter den nedre delen av brannmuren, nær sentrum av motorrommet.
9

Skift lekker komponent, for eksempel radiator, slanger, innsug manifold pakninger eller vannpumpe, når lekkasjen er visuelt observert. Bytt varmeren kjernen hvis kjølevæsken fargestoff er funnet å være dryppende ut av air condition kondens tube.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68069.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer