Hvordan fortelle når Transmission Fluid er dårlig

Transmission væske bidrar til å gi strøm til bilens motorer og holder motoren går jevnt . Sjekk overføring væskenivåer regelmessig for å avgjøre om det må endres . Utfører denne kontrollen når du sjekker andre væsker i bilen. Avhengig av kjøretøyet , varierer kjørelengde for hvor ofte å skylle overføring væske . Sjekk brukerveiledningen eller med en forhandler for å bestemme hvor ofte du trenger å gjøre dette. Du trenger
Rag
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og støtte den opp med spenningen bar hvis bilen har en.

2

Finn overføring væske peilepinnen i motoren hulrom . Dette er vanligvis funnet på førersiden og ligger gjemt ned litt i motoren.
3

Trekk ut peilepinnen og tørk den ren med fille . Sett peilepinnen inn igjen, og trekk den ut igjen . Se på nivået av væsken på pinne. Det bør være nær den fulle linje . Hvis det er godt under denne linjen , trenger bilen mer girolje .
4

Tørk av peilepinnen med fille igjen . Se på fargen på overføring væske på fille . Det bør være en gjennomsiktig rød til oransje farge . Hvis det er mørkt eller har rusk i den , er det ikke lenger godt og må endres .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65772.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer