Hvorfor skulle en bilens batteri miste strøm når bilen ikke er i bruk?

Hvis batteriet går tomt for strøm på tomgang, så kan det være å prøve å fortelle deg noe om bilen din. Batterier er energilager banker, i henhold til innfall av det elektriske systemet og ofte lider av feilene til andre komponenter. Så, hvis batteriet forteller deg noe som du ikke vil høre, ikke bare skyte budbringeren. Diagnostisere roten feil og fikse det før du går kaster dyre nye deler til en urelatert problem. Ladesystem Basics

En dynamo er i utgangspunktet en vekselstrøm motor i revers, konvertere kinetisk energi (via veivakselen) til elektrisk energi via et sett med magneter og spoler. Et sett med dioder i dynamoen konvertere dets vekselstrøm til en likestrøms at batteriet kan bruke. Jo høyere makt etterspørsel, jo flere dioder kommer på nettet for å levere den. Biler ikke trekke det meste av sin makt helt fra dynamo, snarere belaster dynamoen bilens batteri, og batteriet fungerer som en slags bølge tank for det elektriske systemet. Bare bilens tennspolen trekker strøm direkte fra dynamoen, og selv det er ikke sant i mange tilfeller.
En mislykket Dynamo

En dynamo, som en mekanisme , vil ikke nødvendigvis svikte, men det vil ha en tendens til å utvise en forutsigbar sett av symptomer. Diodene inne en dynamo er som enveis porter for elektrisk strøm, når diodene bli varm nok, vil de brenne ut og tvinge strøm til å flyte gjennom de resterende dioder. At overflødig strøm vil til slutt bli overopphetet de andre dioder, forårsaker dem til å mislykkes en etter en. Hver diode som svikter reduserer mengden av kostnader at dynamoen kan levere, spesielt ved tomgangsturtall. Dersom motorens tenningssystem og tilbehør trekke mer strøm fra batteriet enn dynamoen kan erstatte, så batteriet vil gå døde, så vil motoren snart etterpå.
En mislykket Battery

Tenk batteriet som en rektangulær bøtte delt inn i tolv kamre, hver holder en viss mengde vann. Nå, forestill deg at du bore et enkelt, svært lite hull gjennom veggene dele disse kamrene slik at vann fra en kan sakte strømme inn i en annen. Deretter bores et stort hull i bunnen av et kammer, og se hva som skjer. Vannet fra denne ene kammer vil raskt tømmes, og vann fra de tilstøtende kamre vil risle inn for å fylle det. At vann er elektrisitet, og disse kamrene er batteriets celler. Hvis en celle mislykkes, vil de andre stadig prøve å "fylle" det med elektrisitet. Effekten er den samme som at det av en mislykket dynamo, spesielt siden konstant inter-cellers elektrisk strøm vil til slutt ødelegge andre tilstøtende celler.
Overdreven Draw
p Det er to grunnleggende typer krets feil: en "åpen", eller ufullstendig krets, og en "kort" krets. En kortslutning er hva som skjer når noe kobler en strømkilde er linjer før de når den tiltenkte tilbehøret, og dette vil føre til en overdreven draw at dynamoen ikke kan holde tritt med. Shorts kommer i to varianter - enten eksterne shorts, oppstår et sted i bilens elektriske system, eller interne shorts, som forekommer i selve batteriet. Ofte er en "død" celle faktisk en indre kort. Kraftige, ettermarkedet enheter som elektriske drivstoffpumper, elektriske kjølevifter, ekstralys og bakkenært thumping stereoanlegg kan overvelde eldre modell dynamoer, som vanligvis ikke levere den type strømstyrken som moderne de gjør.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68307.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer