Om Bad aksellagrene

Aksel lagrene la bilen hjulakslingene å spinne . Dette gjør da bilen til å flytte støttes av hjulet system . Når lagrene går dårlig, spesielt aksellagrene , symptomene er merkbar. Som et resultat, bør aksellager reparasjon ikke forsinkes ; svikt kan føre til alvorlige skader og ulykker. Årsaker

Axle lagrene ta på seg en enorm juling på grunn av trykk og temperatur. De som ikke har tilstrekkelig fett og smøring tørke opp og begynner å lide av friksjon . Omsider peiling forsamlingen oppløses i henhold til operasjonelle press. Tegn på forestående svikt omfatter bærende metall misfarging og sprekker på bæreflate .
Symptomer

De første symptomene på dårlig aksellagrene er vanligvis hørt. Avhengig av hastigheten på kjøretøyet , dårlige aksellagrene produsere en growling eller brølende lyd. Håndtering vil vanligvis begynne å lide og bli gradvis verre .
Vedlikehold

Jevnlig ettersyn kan avsløre tegn på dårlige aksellagrene og problemer med overføring differensial forsamlingen . Når akseltetninger begynne å lekke smøremiddel , lekkasjen spray på bremsene . Lagrene selv vil også vise tegn til brenning , pitting eller chips som oppløsningen begynne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66340.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer