Slik feilsøker en 2002 Ford F-250 At misfires

Ford F-250 ble bygget tøft å håndtere de fleste noen belastning. Mange synes F-250 som et godt valg for alle typer transport og trekke behov. Hvis 2002 Ford F-250 har en feiltenning, så det kan være på grunn av et par problemer. Før du tar det inn til verksted, prøve noen feilsøking ideer. Du kan finne at du kan løse problemet uten å bruke høye reparasjonskostnader. Vær forberedt på å tilbringe en time eller to arbeider på Ford mens spore opp problemet. Du trenger
tennplugg tang
Ny tennplugg ledninger
Spark plug socket satt
New tennplugger
Vis flere instruksjoner
en

Start F-250 og sørg for at parkeringsbremsen er satt.
2

Løft opp panseret på bilen din. Ta ut tennpluggen ledningene fra tennpluggene en om gangen med tennpluggen tang. De tennplugg tang er utformet for å holde deg fra å få et sjokk når du fjerner de ledningene mens motoren er i gang. Tennplugg ledninger kjøre fra distributør til hver tennplugg på hver side av blokken. Som du fjerner hver tennplugg ledning, lytte til motoren. Hvis motoren begynner å savne verre, da sylinderen skyte godt. Bør du skifte ut tennpluggen ledningen på tennpluggen før du flytter til det neste. Når du merker at motoren ikke bli tent, verre når du fjerner en ledning, så du vet at du har et problem med tennpluggen eller tennplugg.
3

Skift tennpluggen når du finner en feiltenning som beskrevet ovenfor. Når du bytter tennpluggen, se om det fikset din feiltenning. Hvis det ikke løser feiltenning på at sylinderen, og deretter gå videre til neste trinn.
4

La motoren avkjøles litt. Ta ut tennpluggen med tennpluggen socket sett. Du vil rotere tennpluggen mot klokken for å fjerne det. Se på tuppen av tennpluggen. Sett inn en ny tennplugg i det motsatte av fjerning. Gjenta denne prosessen for hver tennplugg ledning og tennpluggen å sørge for at de alle avfyring riktig. Dette bør løse feiltenning problem. Hvis det ikke løser problemet da har du en mer alvorlig problem som kan kreve en motoroverhaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67230.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer