Slik tester du veivaksel sensor på en Cutlass Ciera

veivakselen sensorer i din Cutlass Ciera gi signaler til kjørecomputer som indikerer motorens veivaksel posisjon i sin rotasjon og hvilken sylinder er på kompresjonsslaget. Motoren i Ciera bruker to veivaksel posisjon sensorer: en lav hastighet sensor, kalt 24X, og en start /high speed sensor, kalt 7X. Hvis en sensor svikter, vil ikke motoren starte, eller det vil ha grov tomgang og og lav hastighet motor feiltenning. Testing veivakselen sensoren er gjort med et digitalt volt /ohm-meter. Disse verktøyene er tilgjengelig på de fleste store auto deler butikker. Du trenger
Digital volt /ohm meter
Vis flere instruksjoner
en

Trekk til håndbremsen og løft passasjer-side forhjulet på Ciera av bakken ved hjelp av et gulv jekker er posisjonert under den fremre underramme. Ta av passasjer-side forhjulet. Fjern splash skjold i indre fender godt ved å bruke en tang til å fjerne de to plast nagler og en fastnøkkel til å fjerne de 10 mm bolter. Legge splash skjold side.
2

Test 24X sensor på veivaksel for motstanden ved å trekke ut ledningsnettet elektriske kontakten fra sensoren plassert til høyre og bak Veivakselremskive. Still den digitale volt /ohm meter til "Ohms." Trykk sonden ender av måleren til klemmene inne i sensorens elektriske tilkoblingsorgan. Hvis motstanden er 0 ohm (internt kortsluttet) eller "Uendelig" (internt åpen) ohm, skift ut sensoren.
3

Test ledningene for kort til jord ved å berøre den negative (svart ) meter føre til motorblokk mens berøre den positive (rød) meter føre til en terminal i ledningsnettet kontakten. Reparere ledningsnettet hvis motstanden er 0 ohm på hver av terminalene i selen kontakten.
4

Test 7X sensor, som ligger på brannmuren side av motoren nær sentrum av motorblokk , for motstand. Trekk sensorens elektriske kontakten og berøre meter fører til de to terminalene i sensoren. Bytt sensoren hvis en motstand på enten 0 eller "Uendelig" ohm måles.
5

Test ledningene for en kort til jord ved å berøre den negative meter føre til bakken mens berøre den positive meter føre til ledningsnettet terminaler. Sett på ledningsnettet hvis 0 ohm motstand måles på hver terminal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67229.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer