Hvordan finne en Rattle i bilen

En eldre bilen er uunngåelig kommer til å begynne å lage noen merkelige lyder når det blir over 10 år gammel og en opphoping av miles. Når du hører rangler i bilen din, kan lyden noen ganger bli kastet og være en utfordring å peke ut mens du kjører. Følg noen enkle trinn for å hjelpe spore opp at skrangle lyd. Gjør du det vil hjelpe deg å gjøre en mer spesifikk bestemmelse av hva slags reparasjoner du kan stå overfor på den aldrende bil. Du trenger
Bilpassasjer å lytte etter rangler
Professional mekaniker
Vis flere instruksjoner
Finne kilden til et Rattle
en

Drive bilen med en passasjer og har passasjeren finne kilden rangle i bilen. Ikke prøv å lokalisere kilden til din bil skrangle på egen hånd. Distraksjon kan føre til en ulykke på en trafikkert vei.
2

Ha passasjer lytte under setene i bilen din. Bilens hjuloppheng kan være i behov av reparasjon hvis rangle er pekt kommer derfra.
3

La din passasjer omfang ut noen rangle i baksetet på bilen din. Vet at hvis det kommer fra baksiden av bilen og nær en av de bakerste dekkene, er det sannsynlig bremseklossene må byttes.
4

Lytt nøye på egen hånd og med passasjer når du går over en fartsdump. Når bilen rangler kommer over en fartsdump eller en bump, kan det bety bilens støtdempere går dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64610.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer