Gummi Vs . Steel Transmission Mount

En overføring mount er en kontakt stykke laget av stål og gummi, som påfører din overføring til bilens ramme . Transmisjon monterer er ikke tilgjengelig i enten stål eller gummi , men heller en kombinasjon av begge. Selv om de er avhengige av hverandre , stål og gummi komponenter tjene uavhengig viktige funksjoner. Gummi

gummi del av en overføring mount fungerer som en støtdemper , det hemmer risting av mount og overføring. Selv gummi gir en pute , er det også utsatt for sprekker og forringelse på grunn av sin myke konstruksjonen .
Steel

stålkomponent av en overføring mount huser gummi inne og er vanligvis konstruert av sveising bukseseler med maljer , også kjent som ringer . Festet er stål -delen er ikke så utsatt for naturlige elementer som gummi , så det er mindre sannsynlig å svekkes over tid .

Alternatives

Aftermarket polyuretan overføring mounts er tilgjengelige for å erstatte skadede gummifester. Polyuretan gir mykhet og fleksibilitet av gummi , men legger økt holdbarhet . I tillegg er visse ettermarkedet merker tilbyr ulike varianter av stål mounts , inkludert mounts med krom og sink plating.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68035.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer