Problemer med å få No Spark Fra Ignition Coil & Ignition Issues

Visse krav må være oppfylt for en tennspolen å produsere høy spenning gnist som fyrer en motor. Problemer knyttet til å møte disse kravene kan være så enkelt som et korrodert wire eller svakt batteri. Mer kompliserte problemer kan også bidra til å vekke tap, men grunnleggende forhold er fremdeles den generelle anordning for god funksjon av en hvilken som helst tenningssystem. Å vite hva du skal se etter når feilsøking tenning systemer kan tillate riktige beslutninger skal gjøres når du velger reparasjon prosedyrer eller reservedeler. Strøm

To stillinger i tenningslåsen gi strøm til den positive primære innlegget i coilen. I "start" posisjon, energi bryteren startmotoren, og fullt batteri spenning er rettet mot spolen mens motoren skrur. Når motoren har startet, blir bryteren frigitt til "kjør" posisjonen. Spolen mottar fortsatt spenning, men beløpet kan bli redusert med en motstand i "run" krets. I begge tilfelle den medfølgende Spenningen må være sammenhengende. Undersøke batteriet, tenningslåsen og kretser om spolen primære spenningen er villfaren eller ikke til stede i det hele tatt.
Signal
p Med ingen ekstern signal til spolen negative primære post , spenning ville reise gjennom tennspolen viklingene uten å indusere noen sekundær gnist. En bryter, eller Signalinnretning, utløser et avbrudd i kretsen. Høy spenning er da generert på spolens viklinger. Spenning produsert transformasjon av avbrytelsen sammenfaller til hver gnist genereres. Eldre tenningssystemer brukt breaker punkter for å bryte kretsen, mens mer moderne systemer "sense" behovet for gnist ved hjelp av en Hall-effekt-bryter eller veivaksel posisjonssensor. Tenningsmodulen bruker informasjonen til annen gnist generasjon. Teste disse komponentene hvis energi spolen ikke fungerer.
Flow

Normalt er det høy spenning produsert av en tennspolen ganske kraftig. Du kan erstatte den sekundære coil ledningen på en motor som bruker en med en lik lengde på sugeslangen og motoren vil starte og kjøre. Den kraftige gnist vil reise ned den hule slangen til distributør cap, men motoren vil stall under noen belastning på grunn av den svekkede gnist. Imidlertid vil spolen ikke avfyres over et bredt gap eller gjennom tykke korrosjon. Sikre sekundære gnist ledere er komplette kretser med gode forbindelser og isolasjon for å få vellykket spenning levering.
Åpne kretser

Eventuelle brudd i et ledende materiale, som en wire, skaper en åpen krets. En åpen krets oppfører seg som om den var slått av. Viklinger i en tennspolen er ikke mer enn tynne ledninger, og åpne kretser kan oppstå inne i spolen. Du kan teste kontinuiteten i spiral viklingene ved å måle motstanden med et ohmmeter. Korroderte tilkoblinger kan ha nok motstand til å hovedsaklig skape en åpen krets. Bad jordkontaktene har samme virkning som en hvilken som helst åpen krets, og batteri og motor grunnlag bør ikke overses når diagnostisere en "ingen gnist" tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68593.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer