Slik feilsøker en bil Heater

Komme i bilen på en frysing morgen, å slå på varmeapparatet, og motta en blast av kald luft er ikke moro. Varmesystemet fungerer ved å avlede kjølevæske inn et varmeapparat kjerne. En elektrisk vifte som blåser luft gjennom varmeapparatet kjerneprøver, som deretter blåses gjennom kanalene inn i kjøretøyets kupé. Bilen varmeapparat er et relativt enkelt system, og det er en rekke feilsøkingstrinn du kan ta før du tar bilen for en kostbar besøk til en mekaniker. Instruksjoner
Feilsøking Steps
en

Sjekk under panseret for å se om det er nok kjølevæske (frostvæske) i bilen.
2

Start bilen motoren og la den varmes opp. Slå ovnen på og lytte til viften. Hvis viften ikke er i gang, kan problemet være relatert til en defekt sikring.
3

Finn sikringsboksen under rattet. Rådfør sikringen diagram på boksen for å se hvor sikringen for varmeapparatet er plassert. Trekk ut sikringen, og sjekk at at det ikke er ødelagt eller brent ut.
4

titt under panseret og finne de slangene som kobles til varmeapparatet kjernen. Slangene vanligvis koble til varmeapparatet i brannmuren og er enten svart eller rødt. Hvis slangene er ikke varmt å ta på, kan kjølevæsken ikke sirkulerer skikkelig. Det kan være på tide å skifte varmeapparat kjerne. En mekaniker bør gjøre dette.
5

Plasser hånden på gulvet på passasjersiden. Hvis det er vått, eller har en søt lukt, så varmeren kjernen kan være lekker og du må erstatte det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65229.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer