Hvordan diagnostisere Dynamo Feil

Det første tegnet dynamoen i bilen din er svekket er et tap av makt og vanskeligheter starte motoren. Selv om batteriet er ansvarlig for starte motoren, faller den til dynamoen å lade opp batteriet mens motoren er i gang. Hvis dynamoen ikke er sterk nok til å gjøre det, vil ikke batteriet kunne håndtere starte motoren. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Ta av dekselet på batteriet med motoren av og identifisere de positive og negative innlegg. Det positive har en "pluss"-tegn ved siden av den og en rød kabeltilkobling. Det negative har et "minus"-tegnet ved siden av det og en svart kabeltilkobling.
2

Fest den røde ledningen av voltmeter til den positive batteriet innlegget og negative ledningen til den negative batteriet innlegget. Snu voltmeter på. En lesning vil vises mens motoren er slått av, og dette er en indikasjon på at spenningen i selve batteriet, som skal være mellom 12,5 og 12,8 hvis batteriet er i god stand
3

. sveiv motoren og ta en ny titt på voltmeter. Mens dynamoen arbeider for å levere kraft til batteriet, leser voltmeter dens spenning i stedet for batteriet. Avlesningen skal være et sted mellom 13,6 og 14,3 volt hvis dynamoen er å produsere nok strøm.
4

visuelt dynamoen og batteriet kabelforbindelsene. Løse eller korroderte tilkoblinger forhindre elektrisk strøm fra dynamo til batteri, noe som gjør at dynamoen jobber også hardt for å gi batteriet med spenning.
5

Lytt etter lyder som kommer fra dynamoen mens bilen er i gang . Støy kan være en indikasjon på dårlige lagrene og kortsluttet diode. Ta dynamo til en mekaniker eller auto deler butikken for videre diagnostisering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65666.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer