Slik tester Fuel Sende Enheter i en 1990 Jeep Wrangler

The drivstoff-sending enheten på en 1990 Jeep Wrangler er noe mer enn et potensiometer. Et potensiometer regulerer mengden av spenning til et objekt gjennom varierende motstand. Det fungerer omtrent som dimmebryter for huset belysning. Bensinmåler har tre terminaler. En terminal mottar batteristrøm. Den andre terminalen er en grunn for belysning sin. Den siste terminalen er ledelsen fra senderenheten i bensintanken. Når du arbeider på riktig måte, registrerer signal fra senderenheten skiven på bensinmåler passer til nivået av drivstoff på tanken. Måleren og senderenheten må ha samme ohm å være kompatible. Du trenger
Floor jack
Jack står
Sett med skiftenøkler
Byglingstråd med krokodilleklemmer på begge ender
Sharp kniv
Voltmeter eller ohmmeter
Show Mer Instruksjoner
en

Hev baksiden av Jeep ved å plassere gulvet jack under bakakselen boliger. Plasser bukker under aksel rør og senke bilen slik at den hviler på stands. Vri tenningsbryteren til "On" posisjon uten å starte bilen.
2

Koble fra bensinpumpen og senderenheten sele rett bak drivstofftanken. Finn strømkontakten på motorsiden av selen kontakten. Plasser voltmeter svart jordledning på en god jord. Sondere terminaler for en terminal som har konstant strøm ved hjelp av den røde kabelen.
3

Installer alligator klipp på jumper wire til denne terminalen. Har en hjelper bare se måleren mens du øyeblikk berøre den andre alligator klipp til jord. Hvis måleren beveger seg mot full-merket måleren er all right. Hvis måleren ikke flytte måleren er dårlig.
4

Vri tenningsnøkkelen av. Drei skiven på volt eller ohmmeter til ohm. La den svarte ledningen på en god jord, og sjekk resten av telefonene i selen kontakten med den røde sonde, for å se etter en god jord. Når en god jord er plassert, vil displayet gå fra en null i et punkt etterfulgt av mengden av ohm, hvis noen. Hvis ingen grunn indikeres, følger den sorte ledningen i bilen sele til bakken på rammen.
5

Løsne bolt med en skiftenøkkel og rense rust av rammen. Reinstallere bakken. Retest for å sikre bakken er bra og har ingen motstand.
6

Bytt drivstoff senderenheten hvis måleren fortsatt unnlater å registrere selv om det ble funnet å være god og senderenheten har en god jord .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68352.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer