Hvorfor er My Car miste strømmen Når klimaanlegget er på?

Air condition systemer krever mye strøm for å kjøle ned bilen. Jo høyere du ha klimaanlegg sett og jo varmere det er ute, jo mer systemet må arbeide for å gi deg kjølig luft. Siden det eneste stedet som strømmen kan komme fra er motoren, kan du merke en nedgang i bilens ytelse som et resultat av å kjøre aircondition. Hestekrefter Forbruk

En klimaanlegget krever ulike mengder hestekrefter avhengig av størrelsen på bilen og størrelsen på varmepumpens kompressor. Imidlertid, når kompressoren faktisk er aktiv, kan det kreve så mye som 5 eller flere av de hestekrefter tilgjengelig fra motoren. I et stort kjøretøy som produserer flere hundre hestekrefter, er dette usannsynlig å presentere et merkbart tap. I mindre biler, kan tapet av fem hestekrefter være ganske merkbar.
Mindre motorer

I noen av de minste og mest kompakte biler tilgjengelig, tap av makt kreves for å kjøre en klimaanlegget er så betydelig at en større motor er nødvendig for å kompensere. Begynnelsen av 1990 Suzuki Swifts var tilgjengelig med enten en tre-sylindret eller fire-sylindret motor. Air condition var ikke tilgjengelig på tresylindret motor modellen fordi den lille 53-hestekrefters motor ikke kunne spare strøm for å kjøre klimaanlegg.
Cycles

For å forstå nøyaktig hvorfor du mister makt til bestemte tider, må du vite hvordan klimaanlegg systemet fungerer. Kompressoren er den del av systemet som har et belte direkte koblet til motoren. Dette er den primære pumpe som driver bevegelsen av kjølemediet når det er i dampform. Når kompressoren er på, du mister kraften fra motoren fordi energien brukes til å drive beltet som driver kompressoren.
Fuel Economy

Et stort mengde strøm er nødvendig for å kjøre air condition i bilen din, så det har en negativ effekt på bilens drivstofforbruk. En rapport fra National Renewable Energy Laboratory sier at det tar så mye energi til å kjøre et klimaanlegg med en 400 W belastning som det gjør å kjøre en mid-size bil på 35 mph. Dette betyr et tap på så mye som en mpg i drivstofføkonomi mens klimaanlegget er i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68603.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer