Hvordan bruke Fluke 87

Fluke 87 multimeter med sann RMS er en bærbar multimeter som kan måle frekvenser mellom 0,5 Hz og 200 kHz. Selv forstå målinger av noe multimeter krever en grad av kunnskap om elektronikk, de som er kjent med det grunnleggende i elektrisk testing, og de som vet hvorfor og når man skal bruke et multimeter, bør ikke ha problemer med å betjene Fluke 87. Selv om du er en nybegynner, bør få målinger ved hjelp av Fluke 87 utgjøre noe stort problem. Instruksjoner
en

Sett den svarte og røde ledninger inn i de riktige innganger. Hvilke terminaler du bruker vil avhenge av hvilken funksjon du utfører, og den maksimale spenningen du skal jobbe med. Mesteparten av Fluke 87 funksjoner krever sette den røde ledningen i "VΩ" input terminal og den sorte ledningen i "COM" input terminal. Men se i tabell 2, på side 4, i brukerhåndboken for en fullstendig liste over inngangsklemme bruk og spenningsgrenser. En kobling til brukerhåndboken kan bli funnet i Resources.
2

Vri dreiebryteren til hvilken funksjon du planlegger å bruke. Dette vil slå på multimeter.
3

Trykk på "Min Max"-knappen. Trykk på knappen igjen for å bla gjennom de tilgjengelige alternativene. Denne menyen lar deg stille inn minimum og maksimum opptak rekkevidde. Sviktende å sette innspillingen utvalg korrekt, kan du få feil resultater hvis avlesningene er for høyt eller for lavt. Når du har valgt en min max nivå som du er fornøyd med, holder du nede "Min Max"-knappen for å avslutte.
4

Trykk på "Range"-knappen. Trykk på knappen igjen for å øke tilveksten blir brukt. Når du er fornøyd med tilveksten blir brukt, holder du nede "Range"-knappen for å avslutte.
5

Touch testen bly sonder til kontaktene du ønsker å måle. For å måle spenning, kobler ledelsen sonder uten å bryte kretsen. Dette er kjent som foretar en måling "i parallell". å måle strøm bryter strøm-men mellom de to probene bly, slik at strømmen flyter gjennom multimeter. Dette er kjent som å ta en måling "i serien."
6

Les målingene som vises på Fluke 87 er skjermen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66290.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer