Chevrolet Express ABS Problemer

Chevrolet Express har svært høy pålitelighet rapporter fra Edmunds.com, men har minnes på anti-lock bremser (ABS) samt teknisk service bulletiner (TSB) utgitt av produsenten. Disse ABS problemer bekymring alt fra ABS varsellys periodevis kommer på trykkakkumulatoren sprekker og skille fra brems hub. Defekt Housing Relief Valve

2003 Chevrolet Express har en tilbakekalling på ABS-bremser på grunn av en defekt bolig sikkerhetsventil som påvirker mer enn 68.000 Chevrolet kjøretøy inkludert Express. Ifølge Repairpal.com ble Express produsert med boliger sikkerhetsventiler som ikke oppfyller spesifikasjonene. O-ringen er oppsprekking forårsaker ABS-bremsene til å kreve at operatøren å sette mer press på bremsen for å få ABS til å fungere ordentlig. Den defekte bolig sikkerhetsventilen på ABS-bremser er også knyttet til tap av bremsevæske forårsaker ABS-bremser ikke til å fungere. De Express eiere må ta denne Chevrolet van tilbake til forhandleren for å ha ta seg av dette ABS tilbakekallingen.
Trykkule Sprekker

Mer enn 155.000 Chevrolet biler blir tilbakekalt fordi abs bremser har et stort problem med trykkakkumulatoren, inkludert Chevrolet Express. Trykkakkumulatoren er sprekker og skille fra ABS brems hub forårsaker sprakk komponenter for å skyte ut fra understellet av Express og skade mennesker i nærheten av bilen. Dette sprakk trykkakkumulatoren fører også hydraulisk væske å lekke fra ABS-bremser forårsaker brems booster til kortslutning. ABS-bremsene fungerer ikke og kan skape en ulykke under normal drift i Express. De Express eierne må ta van til forhandleren for å få denne tilbakekallingen korrigert.

ABS varsellampe Problemer

Edmunds.com melder at 2007 Chevrolet Express har to TSBs publisert på van grunn av en ABS varsellampe problem. ABS-varsellys fungerer midlertidig når det er et problem med bremsene, eller når det ikke er noe problem med bremsene. Denne varsellampen problem kan hindre Express eier fra vedlikehold av ABS bremser fordi han ikke tar varsellampen på alvor. Dette ABS problemet er ikke knyttet til et bestemt problem, men andre elektriske problemer kan påvirke konsollen eller lys på Express. The Express eier må ta Chevrolet inn i dealership når dette ABS problemet oppstår for å sikre når varsellampen lyser, vet han at det er et problem med ABS-bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66162.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer