Hvordan forbedre Ride av Mercury Mountaineer

Fords Mercury Mountaineer er en Sports Utility Vehicle, eller SUV. Denne type kjøretøy håndterer annerledes enn en passasjer bil, og er ikke utformet for svinger i høy hastighet eller skarpe svinger. Dekk, hjul og lasting er tre av de mest kritiske og fundamentale elementer som påvirker en Mercury Mountaineer sin tur. De siste Fjellsportinteresserte er også utstyrt med en forbedret stabilitet system Ford kaller advancetrac med Roll Stability Control, eller RSC. Forbedre ride på en Mountaineer kan oppnås ved å tilpasse disse elementene. Du trenger
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller dekktrykket med en trykkmåler hvis kjøretøyet er ridning dårlig. Noen nyere modeller har et dekk inflasjon varsellys i instrumentpanelet som kan varsle deg om problemer. Pump opp dekkene til det anbefalte trykket som indikert på dekket og også trykt på etiketten festet på innsiden av inngangsdøren. Se etter slitasje og skifte dekket dersom slitebanen er slitt under 1/16-inch.
2

Overvåk SUV for å trekke til side når du kjører. Dette kan tyde på at hjulene er ute av stilling. Dette skyldes ofte treffer treffer potten hull og fortauskanter. Har justeringen korrigeres ved et verksted.
3

Drive på trygge hastigheter for forholdene, som i denne type kjøretøy er tregere med mindre brå bevegelser enn en sedan. Unngå skarpe svinger. Laste SUV til innenfor de nyttelast parametrene angitt på samme etikett nevnt i trinn en. Nyttelasten er den samlede vekten av passasjerer og gods.
4

Slå RSC-systemet på om det er off. RSC er aktivert som standard ved oppstart, men kan deaktiveres ved å trykke på RSC knappen kort. Noen ganger kan du slå RSC av hvis du manøvrere i snø, gjørme eller sand. Å gjøre dette gir med mer kraft og videre fremdriften. Slå den på igjen når du har nådd et solid fotfeste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67519.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer