Slik feilsøker Fuel Pump Relay på en 1996 Kia Sportage

The relé på en 1996 Kia Sportage er en Fjern-styrt bryter. Dens formål er å holde høy strømstyrke drivstoffpumpe ledning ut av cockpiten hvor det er utrygt å betjene så høy strømstyrke. Alle høye strømstyrken uavgjort enheter på en Kia Sportage vil ha en stafett under panseret som blir fjernstyrt i cockpiten. Releer er tilgjengelig i flere ampere, og antall terminaler på stafetten avhenger av antall eksterne kilder til aktivering. Du trenger
Voltmeter
3 genser ledninger med krokodilleklemmer
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret. Ta av dekselet på sikringsboksen relé boksen plassert på førersiden fender godt. Fjern bensinpumpen stafett fra boksen. Et diagram på dekselet identifiserer stafetter. Hvis dokumentasjonen mangler, se bruksanvisningen for denne informasjonen.
2

Koble til en av jumper ledninger til bakken terminalen på stafetten. Alle releene ha et diagram på siden av dem på koblingspunktene. Hvis det er vanskelig å lese, ikke bekymre deg om det. Bare fest krokodilleklemme til en av terminalene. Det gjør ikke vondt stafetten hvis feil terminalen blir brukt og det vil ikke gnist eller gjøre noe rart. Koble den andre enden av denne ledningen til den negative terminalen på batteriet.
3

Koble den andre jumper wire til "I" eller tenning terminal. Dersom det ikke kan identifiseres, bare feste den til en av de gjenværende tre terminaler - generelt terminalen bare overfor bakken. Hvis terminalene ikke er identifisert, kan det hende du må vri ledningene til ulike terminaler for å finne de riktige kodekene.
4

Berør den positive jumper wire enden til den positive terminalen på batteriet. Stafetten vil gi et hørbart klikk når den lukkes, og kan føles som den fungerer. Hvis terminalene ikke er identifisert, rotere jumper ledninger og ta på batteriet positive terminalen til det klikker. Hvis den ikke vil klikke eller funksjon under denne prosedyren, erstatte stafetten.
5

Koble til en av alligator klipp på den tredje jumper wire til en av de to gjenværende terminalene på stafetten og den andre enden av kabelen til plusspolen på stafetten - den som forsyner batteristrøm. Den viktigste siden av releet vil bli drevet samtidig releet aktiveres.
6

Kople en av voltmeteret fører til den gjenværende terminal på releet og den andre enden til den negative terminalen på batteriet. Aktivere releet ved å berøre den positive jumper wire til plusspolen på batteriet og se spenningen på voltmeter. Batteri spenning bør være tilstede når releet er aktivert og ingen spenning når releet er deaktivert. Hvis dette ikke er tilfelle, må du bytte relé.
7

Kontroller socket terminaler i sikringsskapet relé boksen. Koble voltmeter sin svarte kabelen til en god jord på motoren eller den negative terminalen på batteriet. Bruk den andre fører til sondere de fire hulrom i boksen for strøm. Det bør være en terminal som har makt stadig med nøkkelen av. Hvis det ikke er spenning, sjekk drivstoffpumpen sikring. Hvis det er bra, det er et problem med ledningene fra batteriet til releet terminaler. Hvis spenningen er til stede, vrir om nøkkelen på. Sondere terminalene gang mer. Det bør være strøm til en mer terminal når nøkkelen er slått på, selv om denne spenning vil være tilstede i bare to sekunder av gangen. Hvis datamaskinen ikke se motoren i gang, viser det drivstoffpumpen av. Bruk en hjelper å sykle bryteren som du sjekker stafetten. Hvis det er makt, er releet dårlig. Hvis det ikke er sekundær effekt, er tenningslåsen dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64953.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer