Slik feilsøker en 1995 Dodge Caravan er Transmission

The 1995 Dodge Caravan er en romslig amerikansk kjøretøy som brukes til mange formål. På et tidspunkt i livet av et kjøretøy, vil overføringen absolutt trenger å bli sjekket for problemer. Du kan lære hvordan du feilsøker en 1995 Dodge Caravan overføring selv ved å følge noen enkle trinn i den komforten av din egen garasje. Følgende trinn kan utføres i en minimal tid, slik at du kan finne årsaken til bilens problemer. Etter feilsøking bilen, kan du enten fikse problemet selv, eller ta en avgjørelse på om å ta det med til en mekaniker. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

satte nøkkelen i tenningen og starte bilmotoren. Skifte gir mens du sjekker for ukjente lyder fra motoren som en rangle eller en klunk. Hvis det er noen lyder, kan dette være på grunn av overføring monterer seg ut som følge av store belastninger. Ring en mekaniker og har dem feste nye mounts.
2

Shift girene for å teste for å nøle. En defekt magnetventil og trykkbryter montering kan føre til nøling. Heavy haling og høy kjørelengde vil føre til dette problemet, noe som kan fikses av en lokal mekaniker eller butikk.
3

Test for glidning i girene. Kronisk lav overføring væske kan føre til glidning. Nøling eller glidning kan også skyldes overføring band som trenger å bli erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67346.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer