Slik feilsøker Fuel Pressure

En drivstoff trykkregulator ligger mellom kjøretøyets gass tank og motorens inntak manifold. Dens funksjon er å styre lufttrykket verdi på drivstoffledningen muliggjør jevn drift av motoren. Hvis det er for mye drivstoff inn i motoren, vil en ventil i drivstoff trykkregulator lukke og returnere overflødig drivstoff til gasstanken. Når motoren har behov for mer brennstoff, vil ventilen åpne, sende mer brensel inn i motoren. Fuel trykkregulator er utformet mislykkes motstandsdyktig og er elektronisk styrt. Dette er fordi moderne biler er avhengig av drivstoff til å kjøre. Fuel trykkregulering feil kan påvirke drivstofftilførselen til motoren, noe som gjør bilen ubrukelig. Du trenger
skrutrekker
Clear plastslange
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen motoren og la den gå. Åpne motordekselet av bilen.
2

Finn drivstoff trykkregulatoren ved å følge drivstoffslangen til spjeldhus. Spjeldhus montering er den siste delen på luftinntaket slangen, er dens funksjon for å regulere luftstrømmen inn i inntaket manifold. Denne luften er ferdigblandet med drivstoff i inntaket manifold før distribusjon til sylindrene. Drivstofftrykket regulator er installert ved siden av gass flaske forsamlingen.
3

Inspiser drivstoff trykkregulator av vakuum linjen ved å fjerne den opprinnelige sugeslangen med en skrutrekker. Slangen er festet på regulatoren ved en eller to metall klemmer (avhengig av bilmodell) med skruer.
4

Erstatt den eksisterende vakuum slange med en klar plast slag. Pass på at slangen diameter er riktig. Dette gjør at du kan se hendelsene i slangen. Bruk den eksisterende slangens klemmer og skruer til å feste den gjennomsiktige plasten
5

Åpne litt drivstoff inntak ventil på forgasseren med fingrene eller har en hjelper skritt på gasspedalen, på gasspedalen. Hvis det er tegn på drivstoff i klar plast slange, enn det er en lekkasje et sted i vakuum linje. Ta bilen til en mekaniker til å sjekke videre vakuum linje som kanskje må byttes ut.
6

Sett den opprinnelige vakuum slangen om det ikke er noen lekkasje drivstoff i klar plast slange. Slå av motoren.
7

Test drivstofftrykket regulator. På de fleste biler, det er drivstoff trykktest port på regulatoren der en trykkmåler kan festes til. Hvis bilen din ikke har denne porten, bør det være en skrukork på drivstoff rail hvor måleren kan kobles til. Skru lokket på test port eller drivstoff rail og fest trykkmåleren i klokkens retning på babord.
8

Vri nøkkelen og stoppe det på "On" posisjon. Les indikatoren på trykkmåler som skal matche det av bilens riktig drivstoff press. Gjennomsnittlig bil drivstoff trykket er mellom 45 psi til 55 psi. Spør en forhandler eller sjekk instruksjonsboken for drivstofftrykket på bilen din.
9

Se måleren indikator samtidig ha en hjelper til å tråkke på gasspedalen. Avlesningen skal være 5psi høyere enn den foregående på indikatoren når drivstoffet er gitt til motoren. Hvis trykket ikke øker til 5psi, forblir det samme eller blir lavere enn den testet i trinn 8, betyr det at drivstoff trykkregulator er defekt og må skiftes.
10

Snu nøkkelen til "Off" posisjon på tenningslåsen. Trekk nøkkelen ut fra bryteren.
11

Ta trykkmåleren etter testing ved å skru den mot klokken mote. Sett på lokket på test port eller på drivstoff rail og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67136.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer