Problemer med Jaguar XJ6

The Jaguar XJ6 har flere kjente problemer med sitt drivstoff, mekaniske og elektriske systemer. De fleste av disse problemene resulterte i tilbakekallinger for kjøretøyet i 1980 og 1990. Heldigvis har produsenten av denne luksus sedan komme opp med flere fikser å ta opp bekymringer om denne bilens sikkerhet og funksjon. Fuel Systems

I mange av Jaguar XJ6 modeller produsert etter 1990, var det problemer med drivstoff-filtre. Flere brennstofffilter kontaktene ble ikke produsert korrekt og forårsaket O-ring til ikke riktig forsegle på drivstoff linje. Dette førte til at potensialet for drivstoff lekkasjer, som kan forårsake brann. I tillegg inneholdt noen modeller i 1980 drivstoff slangekoblinger som kan oppløse og føre til lekkasje av drivstoff. Produsenten gjorde saken minnes å erstatte defekte filtre og kontakter.
Seat Belt

Jaguar også utstedt minnes på XJ6s setebelter. Mange av Jaguar XJ6-modellene hadde problemer med sikkerhetsbeltene. Den lockup funksjon av bilbelte sviktet og forårsaket beltet for å bli sittende fast langs sporet. Dette i sin tur forårsaket bryte og buktning av beltet tungen eller kabel. Disse skadede setebelte systemer ville ikke være effektive sikkerhetsinnretninger i tilfelle av en bilulykke eller ulykke.
Bremser /Hydraulikk

Noen modeller av XJ6 hadde problemer med siv av festebolt bryte av på bakre caliper. Dette ødelagte bolten kan føre til en økning i mengden av tid og avstand det tar å stoppe når bryte, noe som kan forårsake en bilulykke. Andre kjente problemer inkludert Brudd på for fluidtilførsel slangen. Dette kan føre til tap av væske på bremsesystemet, som potensielt kan føre til tap av kontroll av kjøretøyet og en motorrommet brann. Produsenten utstedt minnes å erstatte bolten og slange.
Electrical Systems

I noen av XJ6s har cruise control vært kjent for å mislykkes når engasjerende bremsene. De bakre bremselys også klarer å belyse grunn av et problem med montering av en viss brems lysbryter. Dette kan potensielt føre til tap av brems lamper og fiasko for cruise control å stoppe. Andre problemer inkluderer lekkasje av brems akkumulator bryteren, som kan føre til tap av væske i bremsesystemet. På grunn av at bryteren er i nærheten av elektriske ledninger, kan elektrisk kraft bli avbrutt og kontrollen over kjøretøyet kan gå tapt. Produsenten vil erstatte den defekte bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65706.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer