Slik feilsøker en Brake master sylinder i en 1980 Camaro

Chevrolet sin versjon av "pony car" tjent en hengiven følgende som har vedvart i flere tiår. I 1980, beholdt den andre generasjon Camaro den lavbebygde vogn og sporty kjøreegenskaper som kjøpere verdsatt. Til tross for andre endringer som er gjort for å redusere utslippene og forbedre den generelle sikkerheten, fulgte bremsesystemer utprøvde og konfigurasjoner. Master sylinderen må levere riktig hydraulisk trykk for å effektivt betjene dette i stand bremsesystemet. Du trenger
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk væskenivået av master sylinderen reservoaret. Inspisere alle bremseslanger og slanger for lekkasjer. Etterfylle væske om nødvendig, etter eventuelle eksterne lekkasjer har blitt eliminert som en årsak til væsketap.
2

Start Camaro, hvis den er utstyrt med en power brake booster. Tråkk bremsepedalen med en jevn og fast innsats. Erstatte master sylinder hvis pedalen er først høyt og hardt, men synker sakte ned på gulvet.
3

Inspiser baksiden av master sylinderen på manuelle bremsesystemer på innsiden av brannveggen, hvor bremsepedalen push-stang kommer inn i sylinderen. Du må kanskje skrelle tilbake et trekkspill-lignende gummi støvel som beskytter sylinderen og push-rod. Bytt master sylinder hvis noen bremsevæske er funnet i gummi støvel, eller på push-rod eller gulv.
4

Se etter lekkasjer på strøm brems master sylindere ved å undersøke booster vakuum slangen med motoren. Koble sugeslangen montering fra booster pakning, og erstatte master sylinder hvis noen bremsevæske er tilstede inne i montering eller booster.
5

Test bremsepedalen gratis spill på toppen av hjerneslag, eller på "i ro"-stilling. Erstatte master sylinder hvis den frie lek avtar eller forsvinner etter gjentatte søknader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68521.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer