Slik feilsøker Cruise Control i en 2002 PT Cruiser

Chrysler PT Cruiser fartskontroll funksjon tillater føreren å fjerne foten fra gasspedalen og fortsatt opprettholde hastigheten. Spaken kontrolleren ligger på høyre side av rattet på en stengel. Det ligner på en blinklysspaken. Kontrollen omfatter en "On /Off"-knappen og ulike innstillinger. Problemer med cruise control kan være relatert til systemet ikke opprettholde ønsket hastighet, systemet slås av uventet og tap av kontroll. Slike problemer kan korrigeres. Instruksjoner
en

nå en hastighet på 25 km /h eller mer manuelt ved hjelp av gasspedalen hvis cruise control ikke vil engasjere seg når du trykker hendelen ned og slipp. PT Cruiser cruise control vil ikke fungere i hastigheter under 25 km /h.
2

Slå av systemet ved å trykke på "On /Off"-knappen på stilken hvis du tilfeldigvis sette systemet og gå raskere enn du vil. Det er en god idé å la systemet av når du ikke bruker det for å unngå utilsiktet innstilling. Vent til du er ute av stor trafikk eller veier som er glatte før engasjerende cruise control dersom PT Cruiser går for fort for forholdene.
3

Flytt AutoStick til tredje eller fjerde utstyr hvis cruise control ikke vil engasjere seg. AutoStick er PT Cruiser manuell giring modus. Cruise control virker bare i høyere gir.
4

Trykk "ACC /RES" på spaken når bare hvis hastigheten du ønsker er liten, og du finner det vanskelig å få det til. Ett trykk vil øke hastigheten på PT Cruiser system med 2 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67388.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer