My Car vibrerer når jeg får Past 45 Etter en snøstorm

Så tung som den gjennomsnittlige bilen er, ville du ikke tro at noen ekstra gram av masse her eller der ville gjøre at mye av en forskjell i ytelse - men den gjør. Søle, snø og is i felgene kan lett kaste dem ut av balanse, som er noe som alltid bærer vederlag etter en snøstorm. Instruksjoner
en

Sjekk innsiden av hjulene. Mens du går nedover veien, vil sentrifugalkraften spinne snø og is ut på innsiden av felgen, noe som gjør hjulet tyngre, men i hovedsak holde den i balanse. Når du parkerer bilen, vil restvarmen fra bremsene smelter snøen, slik at den basseng i rim og re-fryse i følgende timer. Ved å sjekke hjulet, vil du sannsynligvis finne en tykk isklump der vannet samlet.
2

Drive bilen i ca 2000 meter med venstre fot som gjelder lys-til-medium bremsetrykk og høyre fot tung nok på gassen for å holde minst 25 til 30 mph. Bremsene vil umiddelbart begynne å sende varme løpe gjennom felgen, raskt smelter isen tilbake i en flytende tilstand. Med jevne ri bremsene med lett press for 1000 meter eller så for å holde litt varme i dem.
3

lett ri bremsene i ca 1000 fot når du får ca 2000 meter fra destinasjonen. Smelter isen og snøen 1000 meter eller så før du slutter vil gi akkumulert snø-vann tid til å slynge bort fra hjulet, og dermed hindre is buildup neste gang du kjører bilen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68477.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer