Slik Clear en sjekk motoren lys Sequence på en 2007 Saturn Ion

The check-engine lys på en 2007 Saturn Ion er en indikasjon på at motoren-management datamaskinen har gjenkjent enten en feil eller en uregelmessighet i en eller flere av sine kontrollerte enheter. Check-engine lys har ingenting å gjøre med den mekaniske aspektet av motoren. Datamaskinen styrer alle motorfunksjoner gjennom et nettverk av sensorer for å mate informasjon om krav på motoren som i sin tur driver tenningen og innsprøytning, blant annet. Du trenger
kode skanner med tilhørende kode ark
Vis flere instruksjoner
en

Plug koden scanner inn i OBD-porten er plassert under dashbordet og til venstre for rattstammen. OBD-porten er en direkte tilkobling til datamaskinen for grensesnitt formål. Vri tenningsbryteren til "On" posisjon med motoren av.
2

Trykk på "Read"-knappen på koden skanneren og det vil åpne kommunikasjon med datamaskinen og ta ut alle anerkjente uregelmessigheter. Datamaskinen kommuniserer på en femsifret kode: et brev etterfulgt av fire tall. Brevet betegner systemet hvor feilen ble funnet og tallene indikerer det nøyaktige problemet og en beskrivelse av feilen. Det vil også spore den tiden problemet oppsto og frekvensen.
3

Record kodene vises og kryssjekke dem med kodebrevet. Reparere alle kodene før du prøver å tilbakestille datamaskinen og slå den check-engine lyset. Lyset kan ikke nullstille med en eksisterende feil.
4

Vri tenningsnøkkelen på nytt og trykk på knappen merket "Slett." Skanneren tilbakestiller datamaskinen og slukker check-engine lys. Hvis alle feil er rettet, vil lampen være av før neste feil oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65122.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer