Slik feilsøker Car Problemer i en 2000 Taurus

The Ford Taurus ble introdusert til bil markedet i 1986 årsmodell. 2002 Ford Taurus har hatt flere tilbakekallinger forbundet med sine systemer, inkludert bremsene, frontruten og gassen pedal. Disse og andre problemer, inkludert indikatorlamper eller uvanlige lyder generert av bilen, bør tas opp av en profesjonell mekaniker. Instruksjoner
en

Kontroller sikringene. Sikringsskapene er plassert på undersiden av dashbordet på førerens side av kjøretøyet. Dekselet på sikringsskap kan fjernes ved å trekke opp på bunnen av dekslet. Brukerhåndboken gir en oversikt over sikringene, hva de driver, og hva en blåst sikring ser ut. Skifte sikringen, bare trekk ut sikringen i sikringsskapet og erstatte den med en ny.
2

Sjekk for lekkasjer eller økt vindstøy rundt frontruten. 2000 Ford Taurus ble tilbakekalt for ikke-kompatible montering på frontruten. Dette utilstrekkelig montering kan føre til et høyere enn normalt vinden lyd i kabinen av bilen eller lekkasje av vann inn i bilen. For å sjekke frontruten, hell en liten mengde vann på tetningen av frontruten for å se om det er noen lekkasje inn i bilen. Hvis frontruten lekker, eller du hører økt luft i kabinen, ta bilen til en autorisert forhandler for frontruten erstatning.
3

Kontroller bremselys. I mars 2004 ble en tilbakekalling utstedt på grunn av et problem med bremselys feil og enten bor på uten å gå ut, eller ikke fungerer i det hele tatt. Aktivere bremsene og se om lysene fungerer som de skal. Du kan trenge hjelp med dette så vil du ikke være i stand til å aktivere bremsene og visualisere sine svar. Hvis bremselysene på etter at du har trykket på bremsen, eller hvis de ikke kommer på i det hele tatt, ta bilen til en autorisert forhandler for reparasjon.
4

Kontroller avstanden mellom brems og gass ​​pedaler. Pedalene bør være minst 50 mm fra hverandre. Kjøretøyet ble tilbakekalt i oktober 2002, fordi avstanden mellom de to pedaler er for liten og må korrigeres for sikkerhet. Du kan kontrollere avstanden mellom de to pedaler ved hjelp av en linjal eller andre måleinstrument. Dersom pedalene er mindre enn 50 mm fra hverandre bør du ta bilen til en autorisert forhandler for korreksjon.
5

Sjekk spoiler lys for å sikre riktig funksjon. 2000 Taurus utstyrt med fabrikk eller forhandler installerte spoilere som har bremselys i sentrum har hatt problemer med lys belyse når det ikke har blitt aktivert. For å sjekke lysets funksjon, starte bilen og sjekke for å se om lyset tennes. Hvis lyset tennes, selv svakt, bør du ta bilen til en autorisert forhandler for reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67770.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer