Hvordan Reduser Fuel Pressure

Overdreven brennstofftrykk skjer med biler som bruker en forgasser. Dette styrker drivstoff forbi nål og sete montering i forgasseren forårsaker flom. Nålen og sete opererer ved å fylle drivstoff skål med brensel, når flottøren stiger den skyver nåleventilen i setet forårsaker en begrensning i drivstoffstrømmen. Installere en trykkregulator vil løse dette problemet. Du trenger
Barberblad
Flat skrutrekker
Fuel trykkregulator kit
Vis flere instruksjoner
en

Finn gummi bensinslangen som strekker seg fra drivstoffpumpen til carburaetor. Skjær bensinslangen med et barberblad på et sted som er trygt å installere regulatoren.
2

Position riktig størrelse slangekuplinger i hver side av trykkregulatoren, vil du finne disse inne settet .
3

Plasser en slangeklemme på hver side av drivstoffslangen. Sikre slangen ender ved å trykke beslag på regulator. Strømningsretningen er vist med en pil på regulatoren som peker i retning av forgasseren.
4

Fest slangeklemmer, påføre regulator for to pounds av trykket ved å trykke ned bryteren i midt på regulatoren og posisjon pekeren til tallet "2". Starte bilen og se etter eventuelle lekkasjer.
5

Ta bilen for en prøvetur for å sikre at det er nok trykk for at bilen skal reise på veien. Hvis bilen boder sette press opp av en halv kilo til den stopper steiling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67107.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer