Hvordan å gjenoppbygge 6 Volt blybatterier

Seks volts blybatterier består av tre celler hver produserer 2V og er koblet i serie. Blybatterier, i motsetning til andre oppladbare batterier som nikkel-kadmium eller litium ion, inneholder våte-celler. Hver celle har to blyplater og er fylt med svovelsyre som brenner ved kontakt med klær og hud. Som et resultat, er en full ombygging for et blyholdig batteri ikke en DIY jobb og bør kun gjøres i et miljø bygget for dette formålet, og ved å bruke spesialutstyr for denne typen arbeid. Det er best gjort av en profesjonell iført verneklær. Men hvis bly-syre batteri ikke tar eller holder en kostnad du trygt kan gjenoppbygge cellestruktur. Prosessen er ikke en garantert løsning, men det er alltid verdt å prøve før du får en dyr erstatning. Du trenger
Goggles
Gummihansker
skrutrekker Vis
Destillert vann
Flere Instruksjoner
en

Ta på vernebriller og gummihansker til beskytte øynene og hendene. De tre cellene i 6V blyakkumulatorbatteri inneholder en blanding av destillert vann og svovelsyre, kjent som elektrolytt. Syren vil brenne huden og kan forårsake blindhet hvis det kommer i øynene.
2

Fjern de tre cellepropper fra 6V batteri. Bruk fingrene til å skru dem, eller om de har plasser på toppen, bruk en stor flat skrutrekker.
3

Se inni de tre cellene. Du kan finne det nyttig å bruke en lommelykt. Du vil se to markører i hver celle, og disse betegne minimum og maksimum elektrolytt nivåer. Din 6V batteri kan ikke ta en belastning hvis væskenivået synker under minstemålet og cellene til slutt dø dersom denne ikke er utbedret.
4

Hell destillert vann inn i tre celler til vannivået når "maks"-merket. Ikke gå forbi maks mark for å gi ekspansjon plass.
5

Erstatt de tre cellepropper. Skru dem på med fingrene, og hvis de har avlange topper, bruk en skrutrekker til å stramme dem.
6

Sett 6V batteri på lading slik at gjenoppbyggingen skal begynne. Fest de to klemmer på slutten av batterilader kabler til de negative og positive batteripolene. Klemmen på enden av den svarte kabelen kobler til batteriet terminalen merket "Neg" eller "-" ". +" Og klemme på enden av den røde kabelen til batteriets terminal merket "Pos" eller

7

Sett kostnad til "vedlikeholdslading", hvis den har denne innstillingen. Hvis ikke, bruk den laveste taksten på laderen din.
8

Slå på laderen din. La 6V batteriet for 12 til 24 timer ved denne langsomme kostnad rate. Du kan fortelle om cellestrukturer er å få gjenoppbygd hvis etter ca 3:57 timer siden av batteriet blir varmt. Det er et godt tegn.
9

Slå av laderen etter 12 til 24 timer. Jo lengre Batteriet får en ladning jo bedre, fordi den langsomme kostnad tillater destillert vann til å bli surt. Jo høyere surhetsgrad jo større sjanse er det for blyplatene i cellene for å starte gjenoppbyggingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67333.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer