Hva er årsaken til drivstoff sprøytebrukere til Misfire?

En skikkelig motor som går trenger drivstoff sprøytebrukere å levere nøyaktig mengde drivstoff til hver sylinder med hver puls. Noen ganger kan vanskelig start, nøling og feiltenning være forårsaket av skitne injektorer som har gummiert opp eller lakkert passasjer. Ofte ligger den skyldige med en elektrisk problem som ikke vil tillate ild for å aktivere injektoren, eller en krets har brutt strømmen flyte. Noe kunnskap om kretsene vil tillate bilen eieren å avgjøre hvilke elektriske systemet kan være feil. O2 og kjølevæske sensorer

Problemer med oksygen sensor eller kjølemiddelføleren kan vise samme type symptomer. Begge disse komponentene forene med drivverket kontroll feedback loop, som styrer signalene som går til injektorene, ansvarlig for drivstoff levering. Enhver kjølevæske sensor som alltid leser kulde kan føre til en altfor rik blanding fordi den lukker kretsen loop. En defekt oksygen sensor eller en som svikter midlertidig kan også slå av elektriske loop. Begge bør byttes ut om sine signal målinger viser svake eller døde forhold.
PCM

power control modul (PCM) regulerer elektronisk mengden drivstoff som renner til injektorene. Den synkroniserer turtallet på veivaksel eller kamaksel (en eller begge) for å levere drivstoff i riktige mengder i henhold til hastighet og belastning. Flere sensorer knytte til det, som justerer signal: luftstrømmen sensor, throttle posisjon sensor, manifold absolutt trykk (MAP) og luftinntak sensor. Hvilken som helst av disse elektroniske sensorer som har et kort eller en åpen sløyfe kan påvirke brenseltilførselsrør. De fleste PCMs har en driver krets for grunnstøting eller noen ganger slår på injektorene. En kortslutning i en av dysene kan deaktivere driveren krets i PCM.
Strøm Relay

effektrelé leverer den innledende spenning til injektorer og består av en enkel bryter. Hvis releet er defekt internt, kortsluttet eller frakoblet, vil alle injektorer bli stengt ned, noe som vil utrydde all drivstofftilførsel.
Fuel Pump Relay

For linjene og injektorer å motta drivstoff, må bensinpumpe releet aktiveres for å starte prosessen. Hvis bensinpumpen relé funksjonsfeil, vil ingen drivstoff sendes gjennom linjene til injektoren porter. Bad relekontaktene, kortsluttet ledninger eller frakoblet ledning knekt vil føre til en "død" tilstand i denne komponenten.
Oljetrykk og Inertia Switch

På biler utstyrt med en olje trykkbryter, vil en lav eller null oljetrykk lesing føre til drivstoffpumpen til å deaktivere. Dette er en sikkerhetsforanstaltning slik at motoren ikke kan operere uten tilstrekkelig smøring, noe som kan føre til motorhavari. Den treghet switch stenger ned drivstoffpumpen i tilfelle en ulykke, hvor bilen påvirker et annet objekt eller knipser opp ned. Stoppe drivstofftilførsel, etter en krasj, holder bilen fra å pumpe gass, som kan antenne fra en åpen gnist eller ild.
Fuel Pump
p Hvis drivstoffpumpen ikke får en full spenning signal fra batteriet eller har høy motstand i ledningene, vil den elektriske strømmen ikke være tilstrekkelig til å drive pumpen raskt nok til å holde tritt med drivstofftrykket etterspørselen.
Injector magnetventil

Alle injektorer ha en magnetventil på spissen av injektoren kroppen. Solenoiden trekker injektoren pintle opp, slik at strøm når den mottar et elektronisk signal. Det elektroniske signal må være sterk nok til å åpne fjærtrykk, slik at drivstoff å passere. Svake signaler, direkte shorts eller for mye motstand på magnetventil kan holde injektoren port fra åpningen delvis eller ikke i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65328.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer