Slik feilsøker Car Problemer

Biler er stor når de fungerer, men de vil alltid trenge vedlikehold. Når de brytes ned, problemet er ikke alltid åpenbare. Hvis du vil kjøre en diagnostisk sjekk på bilen, vil du sannsynligvis trenger å ta bilen til en mekaniker som har tilgang til en diagnose maskin. I første omgang vil mange problemer resultere i at check engine lyset kommer på. Check engine lyset vil ikke fortelle deg det nøyaktige problemet, men vil indikere at det er i virkeligheten et problem. Den diagnostiske maskinen faktisk vil lese koden som bilens datamaskin genererer å fortelle deg det nøyaktige problemet. Men du kan feilsøke noen problemer uten bruk av diagnostiske maskin. Dette i sin tur kan hjelpe deg å få rett til hjertet av problemet uten å kaste bort mye tid eller penger. Instruksjoner
en

Kontroller sikringene. Hvis du opplever noen elektrisk problem, eller eventuelle problem som har en elektrisk komponent (nesten alle systemene på et kjøretøy har en elektrisk komponent forbundet med det), sjekk sikring for denne komponenten først. Åpne hanskerommet og ta ut sikringen eller sikringer i spørsmålet med sikringen avtrekker på sikringen panelet. Diagrammet på undersiden av sikringen panel dekke vil hjelpe deg å finne den riktige sikringen du trenger.
2

Sjekk for farget røyk kommer ut av eksosrøret. Når det er noe galt med motoren, har vanligste eksosrør røyk en blå farge. Eksos med en svakt blålig tone indikerer at motoren brenner olje. Den blå røyk indikerer en olje lekkasje et sted inne i motoren. Dette må fikses med en gang som det kan føre til at motoren nøler, og skape harde starter på en kald motor. Hvit røyk tyder på at toppakning er gått og kjølevæske lekker inn i motoren.
3

Sjekk for vibrasjoner i rattet når man bremser. Tilbakemelding eller vibrasjon i rattet ved bremsing indikerer at bremseklossene og rotorer må endres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64377.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer