Slik feilsøker Mazda Miata kjørelys

Frontlyktene i en Mazda Miata er vanligvis av to typer. Noen Miatas bruke fabrikk "flip up" style lykter, hvor en motor hever og senker frontlys forsamlingen ut av støtfangeren området. Når denne motoren svikter eller når frontlysene ikke fungerer som de skal, må du skifte ut den defekte komponenten. Utskifting Frontlyktene er normalt tilgjengelig fra Mazda eller fra de fleste auto deler butikker hvis du må bytte hele forsamlingen. Men før du erstatte noe, må du feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattstammen ved å trekke sikringen panel dekke ned.
2

Finn sikring på frontlyktene. Bruk sikringen diagrammet på undersiden av sikringen paneldeksel å finne sikringen på frontlyktene. Trekk sikringen ved hjelp av sikringen avtrekker i sikringen panelet.
3

Undersøk sikringen. Metallet stripe inni sikringen bør ikke bli brent eller skadet på noen måte. Hvis det er det, skifter sikringen med en fungerende sikring av samme strømstyrke.
4

Slå på frontlyktene ved å rotere frontlys bryteren bort fra deg på hovedlysbryteren på venstre side av rattet . Hvis lysene ikke vende opp (med en flip opp stil frontlys), sjekke frontlys området for eventuelle rester som kan bli sittende fast i banen av frontlys. Hvis det ikke er noen synlige rester, kan frontlys motor bli brent ut. Dette kan enkelt verifiseres ved å slå frontlysene på og av og lytte til motoren. Hvis du ikke hører noe, så motoren er død og må byttes ut.
5

Sjekk for riktig pære belysning. Hvis sikringen på frontlyktene er bra, og frontlysene er ikke opplysende når du slår dem på, åpne panseret og se etter eventuelle frynsete ledninger på frontlys ledningsnett. Hvis det ikke er noen ledninger, kan du ha en dårlig lyspære som må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64629.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer