Slik feilsøker en Dodge Ram

The Dodge Ram er en pickup lastebil laget av smette unna merkevare av Chrysler. The Ram regnes som en "heavy duty" lastebil og er ofte brukt for å hale en tauing. Dessverre har Dodge Ram hadde mange minner siden de ble introdusert i 1981. Problemene varierer fra drivstoff relatert, til styring, de strukturelle problemene. Hvis du har eid Ram for en rekke år, vil du ønsker å sjekke for de vanligste problemene og sørge for at de er reparert. Instruksjoner
en

Sjekk for drivstoff lekkasjer eller en sterk bensin lukt. Noen Dodge Rams gjort etter 1994 brukte en rollover ventil på tanken. Denne rulleringen ventilen kan tillate flytende drivstoff lekker ut til bakken under noen motor driftsforhold på grunn av sin utforming. Dette problemet er dekket under en fabrikk tilbakekalling og vil bli fikset uten kostnad av noen Chrysler dealership.
2

Har din lastebil til cab festeboltene sjekket av en profesjonell Chrysler dealership. Noen Rams ble montert med bolter som ikke ble ordentlig herdet. Boltene som fester førerhuset på lastebilen til kjernen støtte på lastebil kan gi og komme ned ved normal kjøring. Dette vil i sin tur føre til at drosjen til å skille fra lastebilen. Dette problemet kan bli løst under en fabrikk tilbakekalling for dette problemet og vil bli fikset gratis av noen Chrysler dealership.
3

Har låsepinnene sjekket at koble den øvre rattstamme med lavere rattstammen. Den Dodge Ram benytter plastpinnene med en liten metall-klips for å holde den nedre styreaksel til den øvre del av styreakselen. Disse pinnene har en tendens til å svekkes og bryte over tid. Dette kan skje ganske plutselig og uten forvarsel. Hvis de gjør pause, vil den øvre akselen kommer tape fra nedre akselen forårsaker et plutselig tap av kontroll over båten. Dette problemet kan bli løst av noen Chrysler dealership under en fabrikk tilbakekalling for dette problemet.
4

Besøk nettsiden dodgeproblems.com /minnes og søke etter eventuelle tilbakekallinger for din modell og år kjøretøy, og har din lokale forhandler gjøre noen fabrikk-autoriserte reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64488.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer