Slik feilsøker motorproblemer for 1996 Ford Taurus

En 1996 Ford Taurus har en motor som er i samsvar med gjeldende, andre generasjon On-Board Diagnostics system. Dette systemet kan i stor grad bidra til feilsøking på Fords motor når Taurus begynner å utvikle problemer. Du kan få tilgang til både problemer og ventende koder med en OBD-II scanner. Tilgang til systemet, er imidlertid ikke sølvkule av motor feilsøking. Det er bare en effektiv måte å starte prosessen. Bevæpnet med en skanner, kan du lage en liste over potensielle problemer som vil lede etterforskningen. Du trenger
OBD-II Scanner
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førerdøren på Taurus og plug din OBD -II skanneren kabelen inn i bilens diagnostiske port. Du vil finne denne datalink tilkobling under dashbordet og til venstre for rattstammen. Det vil bli avdekket og ved siden av parkeringsbremsen.
2

Slå på skanneren. Noen av de neste par skritt vil være litt annerledes avhengig av merke og modell av skanneren du eier. Din bestemt skanner kan automatisk aktivere og automatisk hente koder gang sensing en strøm av data fra Taurus. Alltid konsultere og utsette til de nøyaktige instruksjoner beskrevet i skannerens bruksanvisningen.
3

Plasser nøkkelen i Fords tenningen og vri til På. Dette vil slå på det elektriske system, i tillegg til den diagnostiske datamaskin. Avhengig av skanneren du eier, må du kanskje dra motoren rundt.
4

Se på kodene hentes. På et stykke papir, kopiere alle kodene ned og lage en liste. Vek alle feilkoder på toppen av listen. Dette er grunnene til at en check engine lampen lyser. Under feilkoder, legger de ventende koder. Selv om disse ikke kan ha dukket opp så ofte som de feilkoder, er de fortsatt registrert tilfeller av funksjonsfeil. De kunne være uregelmessigheter, eller de kan også være problemer som vil klassifisert som "feilkoder" senere.
5

Slå Fords motoren og ta ut nøkkelen fra tenningen. Slå av skanneren og fjerne kabelen fra den diagnostiske uttaket.
6

Rådfør deg med OBD-II scanner brukerhåndbok for koding definisjoner. De fleste manualer har en liste over koder generelle for alle post-1996 biler. Du må kanskje også slå opp Fords supplerende OBD-II koding (se Resource avsnitt). Skriv de relevante definisjoner neste kodene på listen din.
7

Tilbake til Taurus og åpne panseret. Begynn å undersøke motoren basert på listen din. Tegne en linje gjennom koden og definisjon når du har eliminert den fra betraktning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66394.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer