Slik feilsøker en Ford F250 Dynamo

En av grunnene til at F250 er et vanlig valg blant lastebil eiere er det store utvalget av funksjoner den tilbyr. Fra makt-tog, trim og kroppen stil alternativer, F250, som Edmunds påpeker, er et godt valg for små bedriftseiere og kvegrancher likt. Dynamoen i F250 er ansvarlig for re-strøm på batteriet mens motoren går så det har styrke til å dra motoren rundt. Når du har problemer med dynamoen din, kan du ta noen feilsøkingstrinn. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plastdekselet fra batteriet når motoren ikke er i gang. Finn de positive og negative innlegg på batteriet. Det positive har en rød kabel-kontakt og den negative har en svart kabel-kontakt.
2

Fest de positive og negative leder av voltmeter din til de positive og negative batteriet innlegg. Begynne med det positive og slutter med det negative. Snu voltmeter og spille inn avlesningen vises på skjermen. Dette er måling av spenningen i batteriet, og bør være et sted mellom 12,5 og 12,8 volt.
3

Start motoren og se på voltmeter. Avlesningen vil endre seg fordi det er å måle kraften i dynamoen. En sterk dynamoen vil ha en avlesning på mellom 13,6 og 14,3 volt. En lesningen under 13,6 volt er en indikasjon på dynamoen er svak.
4

visuelt dynamoen mens motoren er i gang. Sjekk for rust og mangel på spenning i beltet. Ikke berør en løpende dynamo.
5

visuelt batteriet kabelforbindelsene. Rust, korrosjon og dårlig tilkobling gjør dynamoen jobbe hardere enn den trenger for å levere strøm til batteriet. Rengjør rustne eller korroderte batteriforbindelsene mens motoren er slått av, og stram løse koblinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65671.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer