2001 Ford F150 kaldstartproblemer

The Ford Modular motoren og dens drivsystemer - som de av andre kjøretøy - kjøre best når varm. Motorer og batterier har en ideell temperatur der deres metall og interiør deler utvide til nøyaktig de dimensjoner som de er ment å være. Når delene blir eldre, kan de toleranser som er avhengige av deler som er varmt og kjører føre til problemer når alt er kaldt. Lavt batteri strømstyrke

Bilbatterier vanligvis ikke mislykkes direkte, de slags visne bort til det punktet at de blir ubrukelige. Som et batteri blir gamle, dets tynne blyplater og forringe, noe som reduserer mengden av strømstyrken som kan passere fra den ene til den andre. Kalde motorer er vanskeligere å starte enn motorene allerede ved optimal driftstemperatur, og batteriet kan ikke gi nok strømstyrke til å kjøre både starteren og tenningssystem. Ta batteriet til noen kjede auto deler butikken og be dem sjekke batteriets ytelse under belastning.
Bad Fuel Pump

Eldre drivstoffpumper er mer følsomme for spenning endringer enn nyere, og kan ikke gi tilstrekkelig trykk ved start. Når du starter bilen, de fleste av sine nåværende og spenning går til starteren, frata andre systemer av den makten som de trenger. Dette gjelder spesielt for biler som 2001 F-serien, hvor bensinpumpen utgang trykket varierer direkte i forhold til spenning. Problemet kan være lav batterilading, men løsningen er å kjøpe en ny bensinpumpe og pumpe regulator. Husk alsol at en tilstoppet drivstoffilter kan manifestere lignende symptomer.
Bad Ground

Starteren er din lastebil mest energi-sulten apparatet, og steder mer belastningen på systemet enn de fleste andre deler satt sammen. En solid forbindelse mellom starteren strømkontakten og batteriet er bare halvparten av ligningen, lastebilen er en like sterk jordkabel å fullføre krets. Gamle, frynsete og løs jord kabler vil skape en begrensning i kretsen, legg i kravene til en tenning og bensinpumpe og du oppretter en situasjon der bilen kan kjøre fint mesteparten av tiden likevel vise seg svært vanskelig å starte
Overflødig Air

Mod motorens datamaskin kan kompensere for en viss mengde av overflødig luft under rennende forhold, men det kan ikke bevise så flinke når motoren er kald. Motorer har flaskehalser plater fordi de trenger mer drivstoff å starte når kald; vakuum lekkasjer, en mistilpasset gass eller gass stilling sensor eller stuck-open inaktiv luft regulatoren vil introdusere mer luft enn motoren behov eller datamaskinen kan kompensere for under tomgang forhold når kald. I tillegg vil en dårlig temperatursensor lure maskinen til å tro at motoren er varm, så sørg for at fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68250.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer