Fuel Pump Failure Signs

Noen av de mest irriterende problemene med et kjøretøy, er forårsaket av en defekt bensinpumpe som kan funksjonsfeil midlertidig. Under normal kjøring, vil symptomene dukke opp, men de er vanskelig å diagnostisere på forespørsel. Disse problemene er mens tilfeldig og uforutsigbar, er i sin natur ledetråder til hva som virkelig skjer. Motoren savner ved høye hastigheter
p Med en drivstoffpumpe problem, kan bilen ser ut til å grøsse eller gjøre krampetrekninger bevegelser mens du reiser nedover motorveien i fart. Ofte vil det kjøre jevnt i 10 miles i fart, rykk og skjelver for to, og deretter kjøre uten problem for de neste 10 miles. Dette er ofte feildiagnostisert som et skittent drivstoff filter eller "dårlig" gass i tanken. Hva som egentlig skjer er at bensinpumpen på seg ut og ved høye hastigheter ikke er i stand til å gi jevn brennstofftrykk til motoren, slik at den ikke bli tent.
Car mister strømmen på akselerasjon

Ved akselerasjon, begynner bilen å gå så kort nøler, som om det er i ferd med å stall, da motoren aktiveres, og bilen tar av. Dette symptomet er ofte knyttet til en defekt sensor eller smog kontroll enheten, men oftere er det bensinpumpen som er den skyldige. Ved akselerasjon, er en plutselig etterspørsel skapt av motoren for drivstoff. En svekket bensinpumpen kan ikke opprettholde drivstoff trykk under denne belastningen, slik at motorens drivstoff og luft blanding lener seg ut, slik at motoren til å miste makten.
Strømbrudd på riksveg hastigheter eller under stress

En bil miste makten i fart, spesielt når klatring åser eller trekke en last, er mest forårsaket av et problem med drivstoffsystemet. Den første mistenkte er vanligvis dieselfilter som, hvis utelukkes, bør lede etterforskningen rett til drivstoffpumpen. Under normale kjøreforhold pumpen er i stand til å opprettholde en jevn trykk og flyt av drivstoff, men når ekstra belastning eller stress er innført, kan det ikke holde tritt med den økte etterspørselen plassert på motoren
Bølgende <. br>

Bilen vil synes å være å flytte sammen normalt når det vil plutselig føles som om motoren har kort plukket opp litt mer fart da sakte ned. Et annet symptom som ofte tilskrives til drivstoffilteret, er dette problemet som regel et tegn på at en elektrisk drivstoffpumpe nærmer seg slutten av sin levetid. Dette er fordi normal slitasje har skapt uregelmessig motstand i den elektriske drivstoffpumpen motor, og det kan ikke trekke nok strøm til å opprettholde en jevn drivstoff press.
Motoren starter ikke

Dette problemet er åpenbart ikke forbigående. I dette tilfellet har drivstoffpumpe mislyktes helt, og ingen kommer bensin til forbrenningskammeret. En enkel sjekk for blåst sikringer eller noe trykk i drivstoff linjen kan vanligvis diagnostisere en helt død pumpe på kort tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64824.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer