Slik feilsøker det elektriske på en Cadillac DeVille

Det elektriske systemet på Cadillac DeVille er omfattende , takket være den lange rekken av tilbehør som er bygget inn i bilen. Heldigvis , sysselsetter DeVille også en betydelig sikring panel som bidrar til å minimere skader på elektriske komponenter forårsaket av en kortslutning . Når du mistenker at det er et problem med det elektriske systemet på Cadillac DeVille , må du vite hvordan du skal feilsøke systemet før du gjør noen reparasjoner. Instruksjoner
en

Åpne sikringspanelet dekselet under rattet (under rattstammen ) på DeVille . For å gjøre dette , vrir du bryteren på sikringen dekselet mot klokken og trekk panelet ned.
2

Trekk hver av sikringen på sikringen panelet med sikringen avtrekker i sikringen panelet , og sørge for at det er ingen blåst sikringer. Bytt eventuelle ødelagte sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke .
3

Start Cadillac motor. Se om en lys i form av et batteri tennes. Hvis den gjør det , indikerer dette et problem med DeVille dynamo . Du må ha dynamoen reparert , og muligens erstattes. Når dynamoen svikter på DeVille , er det normalt på grunn av en defekt spenningsregulator på dynamoen . Hvis dette er tilfelle , må du ha hele dynamoen byttes .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64825.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer