Indikasjoner på død bilbatteri

En bil batteri lagrer elektrisk energi til den er brukt til å drive startmotoren, lysene og tenningen. Bilens motoren driver et system som lader batteriet kontinuerlig mens motoren er i gang. Leaving bilens lys på etter å ha slått av motoren kan tappes batteriet energi i løpet av noen timer. Svakt batteri
p Hvis bilen din er treg til å skru, er det en god sjanse energien i batteriet ditt er lavt. Du kan sjekke nivået ved hjelp av et hydrometer eller voltmeter, men noen batterier har indikatoren prikker som er grønt når batteriet er mer enn 75 prosent ladet og svart når andelen faller under dette nivået. Hvis du er i stand til å starte bilen i det hele tatt, kan du la motoren lade batteriet ved å kjøre rundt i ca 30 minutter.
Dødt batteri
Startkabler kan bidra lade et batteri på bare noen få minutter.

Hvis tenningen ikke lage en lyd når du vrir om nøkkelen, kan batteriet være svært lav eller helt død. Hvis konsollen lyser fortsatt komme på, er ikke batteriet helt utladet. Du kan lade den ved hjelp av startkabler og en annen bil, eller en batterilader.

Startkabler trekke energi fra et annet bilens batteri mens motoren er i gang. Fest kablene til begge batteriene før du starter bilen, nøye følge instruksjonene som fulgte med settet. Starte den andre bilen og la motoren gå i 5 minutter. Prøv deretter å starte bilen som hadde dødt batteri. Hvis du bruker en batterilader, feste kablene direkte til batteriet og slå på laderen på. Igjen, bilen skal starte etter 5 minutter ladetid.
Lad eller bytt?

Lade batteriet vil få bilen i gang igjen på kort sikt, men hvis du befinner deg lade det igjen snart, eller om den vil ikke lade i det hele tatt, er det tid for en erstatning. Levetiden for et batteri er 3-5 år under ideelle forhold, men få erfaring ideelle forhold. Kjøring stort sett korte avstander, eksponering for kulde, og flere batteri utslipp fra å forlate lysene på alle vil forkorte batteriets levetid. De fleste bileiere må skifte batterier omtrent hvert tredje år. Hvis du opplever at lade batteriet ikke hjelper på veldig lenge, skifte ut batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65339.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer