Hvordan identifisere Carburetors på en 1987 Toyota Corolla

1987 var det første året Toyota introduserte Corolla . 1987 Corolla var utstyrt med både en 1,6 -liter, carbureted 4-sylindret , eller en 1,6 - liter drivstoff, i - 4-sylindret . Forgasseren er plassert på toppen av motoren, og denne regulerer brennstoff til luft -forhold . Identifisere forgasseren på 1987 Corolla er et spørsmål om tilgang til forgasseren , og lese tallene innskrevet på forgasseren . Dette prosjektet bør ta ca 10 minutter , avhengig av nivået på den mekaniske ferdigheter involvert . Du trenger
en kan aerosol motor deler renere
en ren fille
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av Corolla . Drei vingemutteren på toppen av luftrenseren å fjerne mutteren. Luften renere er den sylindriske stykke på høyt midt i Corolla motor. Ta av luftfilteret montering mutter og fjern luften renere .
2

Spray en liten mengde motor deler renere på en ren fille . Gni baksiden av forgasseren , på den vertikale side av kroppen . Baksiden av 1987 Corolla forgasseren er der identifikasjonsnummer er stemplet .
3

visuelt baksiden av forgasseren , eller den siden som vender mot baksiden av Corolla . Se etter en serie tall . Skriv nummeret ned , stemplet på baksiden av forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67624.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer