Hvordan vet jeg om My Transmission er brutt?

Problemer som oppstår med overføring i et kjøretøy kan være dyrt, upraktisk og tidkrevende. Overføring i bilen styrer hvordan bilen beveger seg og turnus gjennom sine tannhjul. Hvis sendingen ikke er problemer, vil du være i stand til å fortelle når du kjører bilen og legge merke til sin drift. Fluid

Sjekk overføring væske. Girolje bør være en rosa-rød farge og gjennomskinnelig. Hvis overføring væske er brun eller svart, melkeaktig eller ser ut til å være på annen måte forurenset, må du erstatte den umiddelbart og finne årsaken til forurensningen. Overføring væske fungerer som smøremiddel og kjølevæske for overføring din, så hvis det er et problem med væsken, kan det føre til at overføring overopphetes og helt slutter å fungere
Overoppheting
.

De fleste nyere biler og lastebiler har en sensor som vil utløse en check engine eller tjeneste overføring lys for å komme videre i dashbordet hvis overføringen opplever problemer, først og fremst overoppheting. En overopphetet overføring kan lide langvarig permanent skade, så det er viktig å slutte å kjøre bilen og få den reparert så snart du oppdager dette lyset kommer på.
Hard Shifting

Transmission skiftende bør ikke være betydelig merkbar. Dersom overføring rykk når den skifter, gjør clunking lyder eller nekter å skifte og fører til at motorturtall å øke godt over det vanlige nivået, må du ta bilen til en overføring reparasjon spesialist for å diagnostisere problemet med overføringen.

Ikke Moving

I verste fall vil overføringen fullstendig mister ett eller flere gir, og bilen vil være ute av stand til å bevege seg eller bli sittende fast i en enkelt utstyr. Hvis bilen ikke vil flytte eller bare reiser i revers eller første gir, kan du være sikker på at det er et problem med overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67119.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer