Hvordan identifisere hydrauliske ventil Feil

I en bil, er ventilen kroppen administrasjonssenteret ved automatgir. Den inneholder en labyrint av kanaler og passasjer som direkte hydraulisk væske til de mange ventiler å jevnt skifte til riktig gir for hver kjøresituasjonen. Å vite hvordan å identifisere en hydraulisk ventil svikt i bilen er viktig for å sikre en jevn ride, og hindre ytterligere mekaniske problemer. Instruksjoner
en lekker olje er en indikasjon på en ventil feil.

Watch for lekkasjer eller flekker under bilen. Hvis det er en vedvarende oljelekkasjen som du er sikker på kommer fra bilen din, finne ut om det kommer fra girkasse eller muligens fra servostyringen. Fluid kommer fra enten sted er en indikasjon på en hydraulisk ventil svikt.
2 Sjekk bilen for riktig overføring væske farge.

Sjekk bilens overføring væske for riktig farge ved å trekke overføring peilepinnen ut av overføringen. Overføring væske er en gjennomsiktig rød olje, og bør ikke være skyet eller gjørmete. Hvis væsken er uklar eller gjørmete, eller den har en brent lukt, kan det være en indikasjon på en ventil feil.
3 Uvanlige lyder ved giring er indikatorer på hydrauliske ventil feil.

Lytt og føler for nye lyder, vibrasjoner og skift atferd når du kjører. Dersom skiftet poeng er uberegnelig eller hører du lyder når skiftende, bør du ha bilen sjekket umiddelbart. Uvanlige lyder, vibrasjoner og skift atferd er indikasjoner på hydrauliske ventil feil.
4 Metal erosjon er en av de viktigste identifikatorer av hydrauliske ventil svikt.

Sjekk bilmotoren for metall erosjon. Metall erosjon er en sjef sideeffekt av kavitasjon, som oppstår når det hydrauliske fluid som leveres til en bestemt hydraulisk krets når helt opp til den mengde faktisk krever. Kavitasjon fører ofte hydrauliske ventil svikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67118.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer