Chevy Suburban Strøm Window Hjelp

I mange år har det Chevy Suburban hadde muligheten til elektriske vinduer, som blir drevet av en motor som beveger dem opp og ned. Når en kraft vindu på en Suburban slutter å virke , er det flere mulige årsaker for å vurdere. Undersøke System

Kraften vinduet på Suburban har fire hovedkomponenter: bryteren , regulatoren , motoren og sporet som holder vinduet . Trekk av døren panel og se på alle komponentene . Hvis du kan høre motoren trekk når du ruller opp vinduet , motoren og dens komponenter er gode, og problemet kan være i regulator eller vinduet spor. Sjekk om vinduet er utenfor spor som holder den på plass . Mer enn sannsynlig , er dette grunnen til at vinduet ikke vil flytte .
P Hvis det ikke er noen lyd når du vrir på strøm vinduet bryteren , sjekk sikringsboksen for å se om noen sikringer har brutt filamenter . I så fall erstatte dem og se om dette løser problemet . Sikringsboksen er under førersiden dashbordet og har en liten dør .

En annen årsak til problemet kan være vann drypper inne i vinduet , som kan kortslutte og ødelegge noen av kraften vinduet elektriske komponenter , herunder motoren og bryteren . Teste bryteren ved å hekte en bil test lys til brytere er kontaktene og se om bryteren kan forsyne strøm med tenningen på bilen i "på "-posisjon . Hvis det mislykkes testen, installere en ny bryter.
P Hvis vinduet fortsatt ikke virker , er det siste alternativet å bytte motoren . Motoren er en sølv boks innenfor døra, og er koblet til alle komponentene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64603.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer