Slik feilsøker Dodge Sprinter Digital Display Oil Can

Oljen-ikonet i instrumentpanelet digitale displayet på Dodge Sprinter varebil er motorens oljenivå indikatorlampe. Lampen advarer deg om at oljen har sunket ned til et punkt nær minstemålet på motorens peilepinnen. Problemer med oljekanne varsellampen kan være relatert til lyset ikke kommer ut og belyse bare en kort stund. Du kan feilsøke slike problemer ved å følge disse trinnene. Du trenger
Motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen til andre posisjon og finne riktig lys hvis du tror du har problemer med det. Oljen kan ikonet er det femte ikonet fra venstre og viser en oljekanne med et drypp av olje som stikker ut fra tuten. Lyset skal lyse solid i denne sentrale posisjon, og belysning indikerer ikke et problem.
2

Vri nøkkelen til motorens start posisjon og start motoren hvis oljen kan lyse kom på i forrige trinn, og fremdeles er på. Lyset slukkes når motoren starter.
3

Åpne panseret og sjekke peilepinnen om lyset ikke gå ut når du startet motoren, eller om lyset bodde på i en stund og deretter gikk ut. Lyset kan lyse en kort stund med motoren på for å indikere lavt oljenivå, eller lyset kan bo på, indikerer hvilken overdrevent lavt oljenivå.
4

Se etter oljelekkasjer under van. Dersom lekkasjer blir oppdaget, har van service. Hvis ingen lekkasjer viser, sjekk peilepinnen for å se om oljenivået er lavt. Hvis ja, skru av motoren oljepåfyllingslokket, tilsett olje og kontroller peilepinnen på nytt. Overvåke olje kan lyse for normal drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67505.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer