Hvordan sjekke Clutch Problemer

Clutch problemer kan ha ulike årsaker, og du kan sjekke de fleste av dem selv for å diagnostisere problemet. Hvis problemet er alvorlig, som clutchen ikke kan engasjere overføring å være i gir, så må du be om profesjonell mekaniker hjelp. Ser etter clutch problemer selv er viktig, som omlegging av clutch er ganske lett, og likevel få den erstattet av en mekaniker er ganske dyrt hvis du ikke vet sikkert om hva som er galt med clutchen. Instruksjoner
glidning
en

Sett i nødbremsen, start motoren, og rev den opp.
2

Plasser overføring i et høyt gir.

3

Sakte slipper clutchen pad, og prøve å kjøre bilen i retning fremover opprettholde svært lite fart.
4

merke til om motoren er fortsatt kjører sakte som du slipper clutchpedalen.
5

merke til om motoren er drept umiddelbart eller hvis det kjører et øyeblikk før clutchen gjør det stall. Hvis motoren går et øyeblikk før den dør, må det være en delvis clutchsluring problem, men hvis det går sakte, så er det et klart problem for å skli med clutchen.
Unormale lyder

6

Slå av motoren, og lytt etter unormale knirkende, skraping eller clunking lyd når clutchpedalen flyttes opp eller ned. Disse lydene indikere en slitt clutch utløsermekanisme som kan være i behov av smøring.
7

Kople inn clutchen, og lytte etter lyder som banket og surklende. Disse indikerer friksjon problemer med platen som kan ha slitt ut.
8

Kople inn clutchen, og lytte etter unormale lyder fra motoren. Dette kan indikere et problem med utløserlager, som kanskje trenger smøring eller binding.
9

Sett bilen i fri, og lytte etter unormale lyder. Disse lydene kan stoppe så snart clutchpedalen trykkes og er forårsaket av problemer med overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66571.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer