Feilsøking av en Cadillac Fuel Pump

Med en drivstoffpumpe problemet, kan du bli sittende fast ute på veien. Drivstoffpumpen har jobben med å pumpe drivstoff til forgasseren som sender det inn i sylindrene for avfyring. Hvis du har et problem med bensinpumpen, kan du prøve å feilsøke den rett i oppkjørselen din med hjelp av en venn. Vær forberedt på å lukte litt som bensin før prosessen er ferdig. Du trenger
Skrutrekkersett
Container
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Cadillac din. Har din venn sitte i førersetet og være klar for veibeskrivelse.
2

Finn bensinpumpen. Du finner den på den nedre førersiden av motoren, den har to drivstoff linjer knyttet til den. Én linje er innløpet av drivstoff fra drivstofftanken og den andre er exit fra drivstoffpumpen til forgasseren.
3

Ta avkjøringen drivstoff linje fra drivstoffpumpe med skrutrekker sett. Drivstoffslangen blir holdt av en slangeklemme. Drei skruen på slangeklemmen mot klokken for å fjerne. Ha beholderen der for å fange opp eventuelt drivstoff som rømmer fra systemet.
4

Direkte din venn til å vri nøkkelen til startposisjonen, og på raskt. Hvis du ikke ser drivstoff fra drivstoffilter, deretter fjerne innløpet drivstoff linjen på samme måte som du gjorde avkjøringen linje. Hvis du har drivstoff, må du bytte bensinpumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67216.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer