Hvordan resette motor Light i en Jeep Commander

Jeep Commander ble produsert sent på året 2005 og innført som en 2006 modell. På grunn av dette, har sin on-board diagnosesystem den standardiserte OBD II-systemet implementert på alle kjøretøy i slutten av 1995. Når motoren lys (også kjent som Indikatoren, eller MIL) lyser på instrumentpanelet, har OBD II-systemet oppdaget et problem i utførelsen av Commander. Før nullstilling av lys, en løsning på problemet er viktig for å forhindre ytterligere skade på SUV. Du trenger
OBD II kode leser /code viskelær
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden dør av Jeep Commander og finn deretter Diagnostic Link Connector (DLC) under dashbordet. Dette trapesformede uttaket kan eller ikke kan ha en beskyttende plugg som dekker den på Commander. Hvis en plugg er til stede, trekk den av for hånd.
2

Plugg OBD II kode leseren inn i DLC og vri tenningsnøkkelen til key-on/engine-off posisjon. Denne stillingen er to fremre klikk i tenningen som vil drive Commander elektriske komponenter uten å starte motoren. Dette vil også gi bærbare til OBD II kodeleseren.
3

Følg instruksjonene på skjermen /meny av koden leseren. Det er mange merker og typer kode lesere, men mest ansette en hovedmeny med og opp og ned bla-knappen og en "Enter" eller "Send"-knappen.
4

Bla til " ; Les koder "på skanneren og trykk på Enter-knappen
5

Skriv inn koden (e) ned på et stykke papir for fremtidig referanse.. Dette er i tilfelle koden (e) til stede på Commander har tidligere blitt diagnostisert og korrigert av de reparasjoner som forårsaket MIL å belyse. I tilfelle MIL re-tennes, se papiret og koden som referanse.
6

Rull tilbake til hovedmenyen på OBD II kodeleseren og velger «Slett koder" alternativet. Leseren vil mest sannsynlig spørre om du er sikker på at du vil utføre dette trinnet. Velg "Ja." A "Command sendt" melding vises på kode leser, men ikke fjern pluggen fra DLC til hovedmenyen på nytt.
7

Start motoren til Jeep Commander og inspisere instrumentpanelet for å sikre MIL er ute.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64505.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer