Min 2002 Jeep Wrangler vil ikke starte

The Wrangler produseres og selges under Jeep merkenavn, som eies og drives av Chrysler Group, LLC. Siden 1987 har Wrangler blitt annonsert som en tøff terreng-, fire-hjuls-stasjonen kjøretøy. Akkurat som med alle kjøretøy, skjønt, kan du ha problemer med å starte din 2002 Jeep Wrangler til tider, spesielt når modellen blir eldre. Hvis dette skjer med deg, er det noen enkle ting du kan prøve, før du ringer på en profesjonell, som kan spare deg for tid, krefter og penger. Instruksjoner
en

Prøv å vri om nøkkelen i tenningen. Hvis knappen ikke vil snu, kan det være fordi rattstammen er ikke i den sikreste posisjon og dermed en lås på tenningen er på plass. Prøv å dreie rattet mot venstre og høyre til du hører et klikk eller er du i stand til å vri om nøkkelen.
2

Sjekk for å være sikker på at det er nok gass i din Jeep Wrangler for motoren å starte. Hvis du ikke kan fortelle fra bensinmåler, eller du er usikker på om måleren er nøyaktig, kan du prøve å legge en gallon av riktig drivstoff på tanken. Uten riktig mengde drivstoff, vil motoren har problemer med å starte eller kan frese ut en gang startet. Prøv å starte motoren igjen med den ekstra drivstoff.
3

Sjekk batteriet. Til tider kan du ha problemer med batteriet i din Wrangler, spesielt i en eldre modell. Vri om nøkkelen i tenningen til "Tilbehør"-modus, eller modus som elektroniske elementer av kjøretøyet slås på uten at motoren går. Slå på frontlyktene eller innvendige lys og sjekk for å se at de lyser opp. Hvis de ikke gjør det, er problemet sannsynligvis relatert til batteriet ikke å ha en kostnad.
4

Forsøk å starte motoren og lytte etter lyder som kan tyde på problem. For eksempel kan en klikke lyd når du slår nøkkelen tyde på en defekt starter. Du kan høre noen lyder i det hele tatt, noe som kan tyde på en defekt tenningsbryter eller motoren kan starte opp en kort stund, men frese ut, noe som kan indikere et problem med drivstoff system.
5

Kontroller oljen og kjølevæske nivåer av din Wrangler. Konsultere brukerhåndboken for å finne olje og kjølevæske dipsticks. Trekk ut hver enkelt og sjekke for å være sikker på at olje og kjølevæske er fylt til minst minimum streken. Hvis ikke, legger til de riktige væsker og prøv å starte motoren igjen. Uten den riktige mengden av visse væsker, kan motoren bli skadet og har problemer med å starte.
6

Ring en profesjonell mekaniker og har din Jeep Wrangler tauet til garasjen eller forhandler for ytterligere testing og reparasjon. En Jeep forhandler spesialisert i bilen din, og bør være i stand til å svare på noen spørsmål angående vedlikehold og reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66637.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer