Problemer med å starte en forgasser

De gamle stil forgassere som brukes float systemer var ikke uten sine problemer. Sin drift kan bli påvirket av fuktighet, fuktighet, kulde og varme forhold, samt rusk partikler som trådte dysene og små åpninger. Enhver rekke problemer med forgassere kan føre til grove tomgang eller no-start forhold. Å vite hva du skal se etter kan varsle kjøretøyets eier til noen enkle triks og fix-it teknikker. Choke Innstilling

Noen ganger choken innstillingen på forgassere kan forårsake en kald-start eller ikke start tilstand. Hvis choken ikke klarer å lukke riktig vil det gi en ekstra fet drivstoffblanding. Ekstra rik drivstoff forholdene vil bli sett på som svart røyk ut av eksosrør. For en slik tilstand, vil en choke-justering være nødvendig å tillate choken å lukke og åpne seg fritt. Rengjøring av sammenhengen og interiør bi-metalloverflate inne choken bolig kan eliminere dette problemet. Hvis bi-metall våren inne choken bolig har løsnet eller ødelagt, vil ikke motoren starte, krever en ny choke boliger.
Vapor Lock

Damplås kan føre til en hard-start eller ikke start tilstand. Drivstoffslanger montert for nær eksosmanifolden, eller ligger rett over varme motordeler kan føre til at drivstoff til å koke inne i linjene og forgasser bolle. Alle Drivstoffslangene skal være riktig rutet vekk fra ekstrem varme kilder, eller flyttet ved å lage nye braketter. Innpakning drivstoff linje i ildfast isolasjon kan bidra til å unngå koking og damp lås.
Forgasser Linkage

noen av de små forgasser Heise spaker og armer som har løsnet kan føre til en no-start eller hard-start tilstand. Disse små spaker og armer har spor som tillater dem å forbli sikker på kammene og utnytte punkter. Noen har små klipp som holder dem på plass. Slike spaker og rustningskontroll tomgangsstopp hastighet, gassregulatoren og flaskehalser innstillinger. De må alle være festet i riktig posisjon til å betjene hvert system av forgasseren.
Idle og Blanding tilgang

Carburetors er utstyrt med enten en eller to tomgangsblanding skruer som avgjør hvordan mager eller hvor rik drivstoffblandingen må være før vi går i inntaket manifold. Blanding skruene som har blitt slått for langt innover vil produsere en altfor mager blanding, sulter motoren for gass. Blanding skruene som har blitt slått ut for mye vil legge ekstra drivstoff til inntak manifold, forårsaker en no-start flom tilstand.

Tomgangsskruen som ikke har noen kontakt med liten justering cam vil ikke tillate noen drivstoff å gå inn i inntaket manifold. Tomgangsskruen må være satt til produsentens spesifikasjoner for at motoren skal starte og fortsette å kjøre.
Accelerator Pump

gasspedalen pumpe stempelet må være i riktig stand for motoren for å få den riktige mengde brennstoff for å starte og drive. Stempelet, en gummi kopp eller fiber cup, må ikke brukes på sidene, slik at luft kan passere. Fjærspenningen på toppen av stempelet må også være av tilstrekkelig styrke til å tillate riktig åpning og lukking.
Vacuum Lekkasjer

Enhver alvorlig vakuum lekkasje rundt spjeldhus (forgasser base), eller manglende eller frittliggende vakuum slanger vil føre til en altfor mager blanding, slik at ekstra luft inn i inntaket manifold. Vakuum slanger på gassen basen bør sjekkes for lekkasjer og reparert eller re-spleises for å sikre en tett passform. Stramme forgasser basen boltene (eller nøtter) kan noen ganger reparere en lekkasje. Alvorlige lekkasjer på forgasseren spjeldhus basen vil kreve en ny pakning for å avhjelpe problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65451.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer