Hvorfor Svart røyk kommer ut av en lyddemper?

For å forstå hva som er galt med bilens eksosanlegg, er det godt å forstå hva den gjør. Eksosanlegget (komplett med lyddemper) er på plass for å flytte de varme avgassene bort fra motoren, dempe motorstøy, og redusere forurensende utslipp fra at eksos. Misforståelse product: Black avgassrøyk indikerer ofte et drivstoff blanding som har for mye bensin.

Mens skjerf er en del av eksosanlegget, som navnet indikerer, er dens primære formål å dempe lyden fra motoren. Røyken som kommer ut av eksosanlegget, selv om det går gjennom lyddemperen, kommer ut av eksosrøret seg selv og ikke spesielt eksospotten.
Av bensin
< p> For kjøretøy som kjører på bensin, indikerer svart eksos generelt at det er for mye gass i blandingen. Dette kalles en over-rik blanding. Når gasspedalen trykkes, når en blanding av gass og luft tennpluggene å antennes av motoren, og når denne blanding er for tung på gassen, blir svart røyk produsert. Det er en god idé å sjekke med en mekaniker og se hvorfor dette skjer.

Dieselmotorer

dieselmotorer, er det flere grunner til at svart eksosen kan bli produsert. Mer enkle grunner omfatter lavt drivstoff press, en defekt diesel injektor, begrenset luftinntaket, eller problemer med høytrykkspumpe. Imidlertid ikke tilstedeværelse av svart røyk i seg selv ikke begrense mulighetene veldig mye for dieselmotorer, sjekk med en pålitelig mekaniker til å diagnostisere problemet

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65452.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer