Slik feilsøker de Fuel Systems i 1997 S-10 Chevy Blazers

The drivstoffsystemet i 1997 Chevy S-10 Blazer består av en in-tank drivstoffpumpe, injektorer og en kjørecomputer. Ved å isolere hver komponent og testing separat fra de andre deler, kan årsaken til svikt lett bli funnet. Hver komponent bør testes for elektrisk funksjon, så vel som mekanisk funksjon, før de bestemmer hvis delen er defekt. Flere relativt rimelige stykker av testutstyr er nødvendig, og de er alle tilgjengelige på de fleste auto deler butikker. Du trenger
Automotive krets tester
Fuel trykkmåler
dieselinjektor test lys set
Mechanic stetoskop
Vis flere instruksjoner
en

Locate drivstofftrykket test porten på drivstoff rail som leverer drivstoff til injektorene. Fjern den svarte plasten støvhette fra testen port. Skru drivstofftrykket tester på testen port. Cycle tenningsnøkkelen fra "Off" posisjon til "Run"-stilling og deretter tilbake til "Off" posisjon tre ganger.
2

vri nøkkelen til "Kjør"-posisjon og observere trykket som vises på trykket tester. For en 1997 Chevy S-10 Blazer, er riktig drivstoff trykket mellom 55 og 62 PSI med motoren av og nøkkelen i "Kjør"-stilling. Hvis den er lav, skifte bensinpumpe. Hvis den registrerer 0 PSI, går du videre til neste trinn.
3

Test for strøm på bensinpumpen ved sondering den grå ledningen på bensinpumpen elektriske kontakten på rammen rett bak drivstofftanken. Med makt klipp på tester festet til batteriet ved å skyve sonden enden av tester i den grå ledningen. Ha en assistent vri nøkkelen til "Start"-posisjon. Det bør være strøm som er angitt på den grå ledningen. Hvis det er og drivstofftrykket er 0, må du bytte bensinpumpe. Hvis strømmen ikke er avmerket på den grå wire, går du videre til neste trinn.
4

Fjern bensinpumpen stafett ligger i under-panseret sikring blokk i nærheten av batteriet. Drei nøkkelen til "kjør" posisjonen og berøre sondeenden av kretsen testeren til hver av terminalene. To av klemmene vil indikere kraft er til stede, og man vil indikere bakken er til stede. Den fjerde man bør indikere bakken er til stede når nøkkelen vris til "Start"-posisjon. Hvis ingen grunn indikeres når nøkkelen er i "Start"-posisjon, erstatte kjørecomputer. Hvis bakken er indisert, erstatte stafetten.
5

Trekk en av de elektriske kontaktene fra et drivstoff injektor og sette inn et drivstoff injektor test lys (noid lys) inn i kontakten. Vri nøkkelen til "Start"-posisjon og observere lyset. Det bør blinke når motoren sveives. Hvis noid lampen ikke blinker, må du bytte tenningsmodulen. Hvis NOID blinker, går du videre til neste trinn.
6

Bruk en mekaniker stetoskop for å lytte etter en klikke lyd som kommer fra dysene når motoren er skrudd. En klikke lyd er normalt og skjer når magnetventil stenger i injektoren. Bytt injektoren hvis den ikke klikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65248.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer