Hvordan feilsøker jeg det Ignition Coil for en 2003 Ford Taurus 3,0 DOHC?

The 2003 Ford Taurus 3,0-liter, dual-overhead-cam (DOHC) motoren bruker en distributør-mindre tenning system med en enkelt coil pack å skyte alle seks tennplugger. Feilsøking denne tenning systemets spole vanskeliggjøres av sin beliggenhet under øvre inntak plenum av motoren. Mens feilsøking tennspolen pack er ganske grei, få tilgang til det krever å fjerne den øvre plenum. Den gjennomsnittlige hjem mekaniker kan fullføre denne diagnostiske prosjektet i en ettermiddag med de riktige verktøyene. Du trenger
Digital volt /ohm meter
Automotive krets tester
service manual
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batteriet kabelen med en 10 mm fastnøkkel. Fjern den øvre inntak manifold i henhold til instruksene som er i din tjeneste håndboken. Spolen ligger under den øvre inntak manifold på baksiden av motoren.
2

Spre sperretappene på viklingslaget elektriske kontakten med en skrutrekker og trekk kontakten fra spolen pack. Mark og trekk pluggen ledningene fra spolen pack. Unbolt spolen fra baksiden av motoren med en 7 mm socket og skralle.
3

Lay viklingslaget på en arbeidsbenk og posisjon viklingslaget slik at den elektriske kontakten er på toppen. Still den digitale volt /ohm meter til "Ohms." Test primære motstanden i spolen pakke ved å berøre den positive (rød) leder av måleren til den første pinnen på venstre i kontakten mens berøre negative ledningen til andre pin fra venstre i kontakten. Motstanden bør være 0,3 til 1,0 ohm.
4

Gjenta testen for de resterende to pinner ved å berøre dem individuelt med den negative på måleren. Hvis noen motstand mellom første pin i kontakten og de resterende tre pinner i kontakten er mer som 1,0 ohm eller mindre enn 0,3 ohm, erstatte viklingslaget.
5

Test den sekundære motstand viklingslaget ved å berøre den positive ledningen til måleren inne i to-ledningen terminalene på venstre side av spolen pack. Motstanden bør være 12,8 til 13,1 kilo-ohm.
6

Gjenta testen på senteret to terminaler og de riktige to terminaler. Bytt viklingslaget hvis noen sett med terminaler har en motstand mer enn 13,1 k-ohm eller mindre at 12,8 k-ohm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65283.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer